Prima pagină » Cancan » Cine este Alex Delea de la Survivor România și ce ocupație are simpaticul Războinic

Cine este Alex Delea de la Survivor România și ce ocupație are simpaticul Războinic

17 feb. 2022, 11:26,
BZI.ro, în Cancan

Alex Delea de la Survivor România este unul dintre cei mai simpatici Războinici, fiind apreciat atât de colegii de trib, cât și de telespectatori pentru stilul său jovial. Tânărul în vârstă de 25 de ani a venit foarte încrezător în Republica Dominicană și nu lasă garda jos în nicio rundă. Alex Delea, care este pasionat de tatuaje și bodybuilding, vrea să-și testeze limitele la Survivor și chiar să pună mâna pe marele premiu.

Alex Delea este unul dintre cei mai activi concurenți din echipa Războinicilor de la Survivor România. Până acum, tânărul a reușit să marcheze puncte importante pentru echipa sa, dar totodată a fost implicat și într-un triunghi amoros. În ultima confruntare dintre Faimoși și Războinici, Alex a fost cel care a adus imunitatea colegilor săi, astfel că din tabăra lor nu va pleca nimeni acasă. El a fost aclamat atât de coechipieri, cât și de susținătorii din mediul online.

Alex Delea de la Survivor România și-a câștigat mulți fani

Vorbăreț, mereu cu zâmbetul pe buze și plin de pozitivism, Alex Delea i-a cucerit atât pe colegii de echipă în concursul de supraviețuire, cât și pe mulți dintre telespectatori. În urmă cu șase ani, Alex era un tânăr ca oricare altul, dar de când s-a apucat intens de sport şi a petrecut mult timp în sala de forţă şi-a transformat trupul în unul musculos, demn de concursurile de culturişti.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a știut dintotdeauna că viața este o continuă lecție de supraviețuire. De câțiva ani, Alex Delea este stabilit în Spania, acolo unde profesează ca barman. Războinicul își câștiga existența în industria ospitalității înainte de a accepta provocarea de a participa în concursul de la Pro TV.

Pe contul său de Instagram, acesta a postat o serie de fotografii cu locurile pe care le-a vizitat până acum, dar și câteva instantanee din Barcelona, care este orașul său de suflet. Tânărul barman a reușit să demonstreze în show-ul de supraviețuire că știe să jongleze în meciurile de pe traseu la fel cum jonglează cu cocktailurile în localurile unde a făcut bani până acum.

Ce se întâmplă între Alex Delea și Alexandra Duli

Dincolo de meseria sa de barman, Alex este un împătimit al sportului. Corpul său bine lucrat la sala de fitness este dovada că e foarte atent la felul în care arată și că întotdeauna a fost preocupat să facă mișcare. Și poate din acest motiv are și succes la femei. Prezența sa în competiție a atras atenția de la bun început, pentru felul exuberant în care își manifestă părerile, dar și hazul pe care îl afișează.

Acesta a fost implicat și într-un triunghi amoros, iar detaliile despre apropierea sa față de Alexandra Duli au fost oferite publicului larg de recent eliminata Ana Dobrovie.

„Lui Duli i-ar place de mine. Și am dormit și noi o noapte afară. Dormisem că eu eram rupt de somn. M-am pus și era și ea și am zis: «Hai, vino, aici. Și am luat-o în brațe, că, na, e frig». După aceea au apărut niște glume cu Ionuț. Hihi, haha, că s-a dus o dată pe plajă Ionuț, s-a dus și Alexandra. Ana a aruncat o scânteie în fân. A zis că tu vrei să stai cu Delea, dar, de fapt, îți place de Ionuț”, a spus recent Alex Delea, care face spectacol de fiecare dată la Survivor România.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *