Prima pagină » Cancan » Cine este Alex Bogdan. Artistul de la Masked Singer a fost campion mondial la atletism înainte să devină actor

Cine este Alex Bogdan. Artistul de la Masked Singer a fost campion mondial la atletism înainte să devină actor

30 nov. 2021, 09:55,
în Cancan

După aparițiile memorabile la tv și rolurile interpretate cu succes, multă lume se întreabă cine este Alex Bogdan. Traseul profesional al juratului emisiunii de la Pro Tv a fost plin de provocări și compromisuri. Puțini sunt cei care știu că artistul de la Masked Singer a fost campion mondial la atletism înainte să devină actor.

Alex Bogdan, un actor de succes la 35 de ani

Juratul emisiunii Masked Singer de la Pro Tv este extrem de apreciat de public după ce s-a făcut remarcat în serialul de comedie „Mondenii.” Carismatic și extrem de talentat, actorul a interpretat cu succes rolurile primite, iar de atunci proiectele de televiziune nu au întârziat să apară. 

Stilul inconfundabil de a intra în pielea personajelor mondene din România și atitudinea nonconformistă i-au adus celebritatea. Alex Bogdan a absolvit cursurile Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” Bucureşti, fiind fascinat din adolescență de actorie și film. 

După ce a jucat în serialul de parodie „Mondenii”, actorul de la Masked Singer l-a interpretat pe Sică în „Mangalița”, apoi și-a făcut apariția în producția de succes „Ana, mon amour.”

Alex Bogdan a mărturisit în cadrul unei emisiuni că drumul până la succes a fost unul cu multe provocări, dar este recunoscător profesorilor pe care i-a avut deoarece l-au încurajat și au avut încredere în talentul său actoricesc. Unul dintre mentorii tânărului artist a fost Niki Modreanu, cel care l-a susținut pe juratul de la Pro Tv în ascensiunea sa profesională.

„Un om special care a şlefuit cu blândeţe şi prietenie acel nimb artistic… Nu ştiam nimic despre mass-media sau actorie. Datorită lui am început să iubesc tot ce înseamnă lumea aceasta, cu bune şi rele.”, a declarat Alex Bogdan.

La 35 de ani, artistul se bucură de succes și de aprecierea publicului, fiind susținut și de colegii de breaslă. Cu toate acestea, Alex Bogdan a fost implicat într-un scandal după ce s-a certat cu actrița Cezara Dafinescu. 

Dincolo de provocările și conflictele pe plan profesional, actorul profită din plin de noua ipostază de jurat la o emisiune celebră. Alex Bogdan a acceptat cu entuziasm propunerea de a fi detectivul show-ului Masked Singer, alături de alte vedete din România, printre care și Mihaela Rădulescu. 

De ce a renunțat artistul la sport pentru a deveni actor

Puțini sunt cei care știu ce mare pasiune a avut Alex Bogdan înainte de a fi actor. Acesta a făcut sport de performanță mai mulți ani, fiind campion mondial la atletism. Tânărul artist a obținut prima medalie de aur la vârsta de 18 ani, însă a fost nevoit să renunțe la sport după o accidentare gravă la picior.

„Mergeam la școală după antrenamente. Aveam antrenamente și în weekenduri. Am fost în zeci de cantonamente, concursuri. Mi-aș fi dorit să devin campion mondial la aruncat sulița. La 18 ani am obținut prima mea medalie de aur.”, a mărturisit juratul de la Pro Tv.

La 20 de ani, Alex Bogdan și-a îndreptat atenția spre cealaltă mare pasiune, actoria. Talentul său și ambiția l-au ajutat să se remarce imediat în lumea teatrului și a filmului. În prezent, actorul se bucură de rolul de jurat de la Masked Singer, emisiunea reprezentând pentru acesta una dintre cele mai frumoase experiențe.

„Nu-mi găsesc cuvintele, în continuare încerc să definesc cumva toată experiența asta pentru că este atât de nouă și intensă pentru mine și nu reușesc să pun un cuvânt sau un titlu… Dacă ar fi un articol sau un film: “Explozie de sentimente”… ceva de genul. Este ceva care depășește tot ce se vede la televizor…”, a mărturisit acesta.

Alex Bogdan este unul dintre cei mai apreciați actori din România. La 35 de ani, artistul se află în plină ascensiune profesională, iar susținerea publicului îi oferă acestuia încredere. Juratul de la Masked Singer se bucură de fiecare experiență tv, iar aparițiile sale pe scenă sunt memorabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`