Prima pagină » Cultural » Cine este Alecsandru Dunaev. Faimosul actor are o poveste de viață impresionantă

Cine este Alecsandru Dunaev. Faimosul actor are o poveste de viață impresionantă

01 feb. 2023, 09:54,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este Alecsandru Dunaev. Acesta are o carieră de succes în actorie și cucerește publicul cu personajele sale savuroase. Artistul s-a remarcat în serialul Adela, iar în prezent face furori în filmul românesc Lia. Dincolo de lumina reflectoarelor, Alecsandru Dunaev este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Puțini sunt cei care știu că faimosul actor are o poveste de viață impresionantă.

Cine este Alecsandru Dunaev

Alecsandur Dunaev este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artistul se simte excelent pe platourile de filmare și are o relație foarte bună cu colegii de breaslă. Alecsandru Dunaev s-a născut într-o familie de ruși lipoveni și se mândrește cu părinții săi. Actorul din serialul Lia a dezvăluit că a avut șansa să colaboreze cu regizori faimoși și a avut parte de multe experiențe frumoase pe plan profesional. Deși drumul până la succes nu a fost ușor, Alecsandru Dunaev nu a renunțat la marele său vis, acela de a ajunge un artist apreciat de public.

,,Am avut norocul ca toate întâlnirile pe care le-am avut să lase o amprentă, să mă înveţe ceva. De la bunica, la profesorul de actorie al trupei de teatru din liceu, de la colegii actori de la Tulcea, la colegii actori de mai târziu de la Vâlcea. Cât despre facultate, e o listă întreagă – domnul profesor Mircea Gheorghiu, de a zis la un moment dat în anul I: «Vreau să fac din Dunaev om». Apoi domnul profesor Adrian Titieni, Mihaela Beţiu, Marela Jugănaru şi mulţi alţii. Toate acestea sunt încununate de întâlnirea cu doamna Ruxandra Ion, care m-a descoperit şi mi-a oferit enorma şansă ca fix în pandemie să am ocazia să evoluez şi să performez în faţa unui public atât de larg.”, a mărturisit artistul.

În prezent, Alecsandru Dunaev se bucură din plin de succes și se declară un bărbat împlinit. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, dar este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Și colega lui de breaslă, Anca Dumitra, se bucură de aprecierea publicului și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Actrița este activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

Un alt actor faimos care nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață este Mihai Rait. Acesta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Artistul radiază de fericire de când este tată și are doar cuvinte de laudă pentru soția sa.

Care este cel mai mare complex al actorului

Alecsandru Dunaev și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre omul din spatele celebrității. Artistul a precizat că multă vreme s-a luptat cu neîncrederea sa în talentul artistic, fiind complexat de faptul că nu este suficient de bun pe plan profesional. Cu toate acestea, Alecsandru Dunaev și-a îndeplinit cel mai mare vis și a ajuns un actor de succes.

„Încrederea în sine. Am avut mulţi ani gândul că sunt alţii cu mult mai buni ca mine şi nu ar avea sens să concurez cu ei. Dar de ceva timp am descoperit că eu am scopul meu în această meserie şi trebuie să lupt ca să ies în faţă şi să-mi împlinesc acel scop. Da, sunt în continuare conştient că sunt mulţi mai buni ca mine. Îi admir, învăţ de la ei şi merg mai departe.”, a precizat actorul.

Alecsandru Dunaev are o carieră de succes în actorie și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau a evenimentele mondene. Artistul este extrem de apreciat de publicul autohton și se bucură din plin de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024