Prima pagină » Cancan » Cine este Adrian Alexandrov? De ce va fi singur pentru următorii șase ani

Cine este Adrian Alexandrov? De ce va fi singur pentru următorii șase ani

11 apr. 2022, 12:01,
BZI.ro, în Cancan

Adrian Alexandrov este actualul iubit al Elenei Udrea. În trecut acesta a fost model pentru Cătălin Botezatu, iar la momentul actual activează ca broker imobiliar. Deși între cei doi există o diferență de vârstă, acest lucru nu a fost niciodată un impediment. Dacă gurile rele și vârsta nu i-au despărțit, din păcate legea o va face. De curând, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare.

Înainte de a afla sentința, Udrea a decis să plece din țară în Bulgaria. Nu e prima oară când blondina părăsește țara înainte de a i se acorda sentința. În trecut, aceasta a mai plecat o data în Costa Rica în 2018.

Cine este și cu ce se ocupă Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov este originar din Tulcea și a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. Acesta a fost pentru o perioadă în lumea modelling-ului, defilând chiar și pentru celebrul designer Cătălin Botezatu care a avut o relație cu Bianca Drăgușanu ce a pozat în Playboy. Ulterior, Adrian a fost streward pentru Emirates. La momentul de față, acesta activează ca broker imobiliar.

Omul de afaceri are o relație de cinci ani alături de fostul ministru al turismului. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de aproximativ 10 ani, acest lucru nu a fost un impediment. Adrian Alexandrov în vârstă de 35 ani și Elena Udrea în vârstă de 48 ani, nu au ascultat niciodată de gurile rele ce i-au criticat. Ba mai mult, iubitul Elenei a declarat că mereu are de învățat de la partenera sa. 

„Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi. Eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt„, a declarat Adrian Alexandrov.

Adrian și Elena au împreună o fetiță, Eva Maria, ce seamănă extrem de mult cu părinții săi.

Elena Udrea își va petrece următorii șase ani după gratii

În primul an de viață al fetiței sale, Elena Udrea a fost condamnată la închisoare. Ulterior a fost eliberată, însă se pare că necazurile se țin scai de celebrul cuplu. În prezent, aceasta a fost din nou condamnată la șase ani de închisoare cu executare pentru dosarul Gala Bute. Decizia nu mai poate fi contestată, iar iubita lui Adrian Alexandrov va ajunge direct după gratii, după șapte ani de procese în care a tot încercat să se apere. După ce i-a fost pusă sentința, în cursul zilei de joi, 7 aprilie 2022, polițiștii au fost la ea acasă pentru a o pune în executare. Însă, aceasta nu a fost găsită la vila din Corbeanca. A fost dată în urmărire internațională de către Poliția Română și a fost găsită ulterior în Bulgaria. În momentul de față se află în arest, iar judecătorii bulgari se decid dacă o vor extrăda sau nu pe Udrea în România.

Dosarul Gala Bute nu este singurul pentru care este judecată. Elena mai are două procese, iar pentru unul dintre ele a fost deja condamnată. Anul trecut, a fost acuzată pentru 8 ani de închisoare. Alături de ea a mai fost acuzată si Ioana Băsescu, pentru 5 ani.

De asemenea, Adrian Alexandrov a fost chemat și el la judecătorie. Acesta are o sumă pe care trebuie să o datoreze companiei Distrigaz. Vila de la Corbeanca este pe numele iubitului său, iar facturile de la gaz s-ar fi adunat și ar fi devenit restanți. Din acest motiv, iubitul Elenei Udrea a fost chemat la judecătorie.  În momentul de față, Adrian Alexandrov așteaptă ca femeia alături de care și-a petrecut ultimii ani din viață să fie adusă în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *