Prima pagină » Cancan » Cine este actuala soție a lui Putin? Ludmila a fost abuzată de către președintele Rusiei

Cine este actuala soție a lui Putin? Ludmila a fost abuzată de către președintele Rusiei

30 aug. 2022, 14:30,
BZI.ro, în Cancan

S-a tot speculat că actuala soție a lui Putin este celebra gimnastă Alina Kabaeva. Cu toate acestea, se pare că cei doi sunt doar buni prieteni, iar relația lor nu este una amoroasă. Mi mult de atât, fostul deputat Ilia Ponomariov a precizat că femeia joacă un rol de fațadă.

Fosta parteneră a președintelui Rusiei a trecut prin clipe dificile alături de el. La momentul actual, Ludmila este căsătorită cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Totuși, încă suferă din cauza faptului că a fost soția lui Putin.

Cine este actuala soție a lui Putin?

Vladimir Putin a fost căsătorit timp de 30 ani cu Ludmila. Deși au doi copii împreună, au decis să divorțeze în urmă cu 9 ani. Se pare că fosta sa soție a trecut prin clipe dificile alături de președintele Rusiei. Femeia ar fi fost agresată fizic și înșălată. Mai mult de atât, aceasta a precizat într-un interviu că a plâns deseori din cauza alegerilor pe care partenerul său le-a făcut. În momentul în care a născut, Ludmila a fost singură, Vladimir Putin i-a chemat un taxi pentru a ajunge la spital, apoi bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri. Mai mult de atât, acesta s-ar fi impus ca fiica sa să poarte numele de „Maria”, chiar dacă soția lui și-ar fi dorit „Natascha”.

„Eram în lacrimi. Dar apoi mi-am dat seama că nu exista o altă opţiune, fiica mea urma să se numească Maria”, a declarat Ludmila.

S-a speculat faptul că actuala soție a lui Putin ar fi gimnasta Alina Kabaeva. Aceste zvonuri au apărut în momentul în care Rusia a invadat Ucraina. Se pare că fostul deputat Ilia Ponomariov a elucidat misterul. 

„Cred că Kabaeva este o operaţiune de acoperire. Am multe dovezi că ea nu îi este niciun fel de soţie. Şi cred că copiii pe care îi are nu sunt copiii lui Putin. Îndeplineşte o anumită sarcină importantă. Desigur, ea cu Putin sunt ceea ce se spune prieteni buni, dar ea joacă un rol de faţadă, de acoperire”, a declarat Ilia Ponomariov.

Fosta soție a lui Putin s-a căsătorit cu un bărbat mult mai tânăr

La un an de la divorțul de președintele Rusiei, Ludmila s-a recăsătorit cu un bărbat cu 20 ani mai tânăr. Actualul soț lucrează la unul dintre proiectele sale la Centrul pentru dezvoltarea comunicațiilor interpersonale. Înainte, acesta organiza petreceri pentru partidul lui Vladimir Putin și pentru compania Gazprom. Deși nu există un certificat de căsătorie, Ludmila și-a schimbat numele de familie în Ocheretnaya. Mai mult de atât, cei doi au fost surprinși în nenumărate rânduri împreună.

Cu toate că nu mai este căsătorită cu Vladimir Putin, Ludmila încă suferă din cauza acțiunilor bărbatului, La momentul actual locuiește în Franța, într-un sat numit Anglet. Casa în care se află cuplul se numește „Vila Suzanna” și a fost cumpărată de Artur Ocheretny. După ce fostul soț a pornit războiul, gardul și poarta vilei sale, au fost acoperite cu graffiti. A fost desenat steagul Ucrainei și au fost scrise multiple mesaje injurioase. 

Se pare că actuala soție a lui Putin nu este Alina Kabaeva, așa cum credeau mulți internauți. Relația celor doi este mai mult una de fațadă, iar copii femeii sunt cu un alt bărbat de fapt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *