Prima pagină » Cancan » Cine este actrița Diana Roman? Vedeta a făcut furori pe Instagram într-o poză nud

Cine este actrița Diana Roman? Vedeta a făcut furori pe Instagram într-o poză nud

10 iun. 2022, 14:04,
în Cancan

Actrița Diana Roman este cunoscută pentru celebrele roluri pe care le-a avut în „Îngeri Pierduți”, „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” și „Videochat”. Aceasta a moștenit pasiunea pentru actorie din familie. Tânăra este fiica celebrului regizor Adrian Roman. 

În vârstă de 30 ani, frumoasa blondină are un corp de invidiat. Artista nu s-a sfiit să se afișeze nud în două fotografii pe Instagram, fiind mândră de felul în care arată. O altă vedetă ce nu își ascunde corpul este și Diana Sar.

Cine este actrița Diana Roman?

Diana Roman este fiica regizorului Adrian Roman. De la o vârstă fragedă, aceasta a crescut în preajma marilor actori. Drumul spre actorie i-a fost deschis de către tatăl său. De la vârsta de 5 ani, actrița a debutat pe scena „Teatrului Anton Pann”, în piesa „Soldatul Svejk”. Diana a avut onoarea de a juca alături de actorul Valentin Teodosiu. Ulterior, în liceu a regizat primul său spectacol de teatru de păpuși. După absolvirea acestuia, s-a înscris la „Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică”. În 2013, vedeta a jucat în primul său film, în „Îngeri Pierduți”, interpretând personajul „Simona Mateescu”. 

Aceasta a mai jucat în serialul „Fetele lu’ domn’ profesor”, apoi a avut o colaborare cu regizorul Iura Luncașu în filmul „Minte-mă frumos în Centrul vechi” și serialul „Triplusec”. În 2020, Diana Roman a făcut parte dintr-un proiect controversat. Actrița a primit un rol în serialul „Videochat”. Aceasta a interpretat personajul „Nina”, o tânără educatoare ce își pierduse job-ul și care a trebuit să-și schimbe meseria din cauza pandemiei. Inițial, serialul a fost prezent în mediul online, însă datorită succesului de care s-a bucurat, Pro TV-ul s-a decis să îl introducă în grila de programe. Filmul era difuzat la miezul nopții.

„M-am uitat în oglindă, am luat decizia să slăbesc foarte mult și mi-am zis: Diana, ce faci cu viața ta? Și m-am apucat de Videochat! (râde) Glumesc, normal! A fost o poveste foarte amuzantă, pentru că eu am stat în toată această perioadă de pandemie cu mama și bunica, la țară în Moldova. Și, după ce am filmat episodul pilot și a apărut pe Facebook, dacă mă duceam la magazinul din sat, erau foarte multe priviri ciudate ațintite asupra mea, oamenii de acolo chiar au crezut că asta fac, se dusese vorba în sat”, a scris la momentul respectiv Diana Roman pe pagina de Instagram.

Vedeta a fost surprinsă nud pe rețelele de socializare

La cei 30 de ani, Diana Roman are un corp de invidiat. Aceasta este conștientă de corpul său și nu mai este acea tânără inocentă ce era în serialul „Îngeri Pierduți”. De curând, pe rețelele de socializare, actrița a postat o fotografie cu ea nud, în timp ce privea pe fereastră. La descrierea acesteia, vedeta a scris „Please, talk behind my back”. Prin intermediul postării, a dorit să transmită faptul că nu o interesează ce vorbesc alte persoane pe la spatele ei. Poza este demnă de revistă, fiind extrem de senzuală. Tânăra și-a lăsat părul lung și blond pe spate, linia umerilor fiind lăsată la vedere.

În ceea ce privește viața amoroasă a artistei, fiica regizorului are o relație cu Vlad Zamfirescu, directorul „Teatrului Bulandra”. S-a zvonit că bărbatul și-ar fi părăsit soția pentru partenera actuală. Iubitul frumoasei blondine are doi băieți din mariajul anterior. Mai mult de atât, fosta sa soție a trecut cu greu peste divorț, fiind împreună timp de 26 ani. 

Actrița Diana Roman, i-a furat inima celebrului artist, iar de când sunt într-o relație trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Cu toate că există între ei există o diferență de 18 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024