Prima pagină » National » Cine era tânărul de 24 de ani care a decedat în drum spre un grătar cu prietenii? Mişu a avut un destin tragic pe o şosea din Mehedinţi, după ce un șofer i-a tăiat calea

Cine era tânărul de 24 de ani care a decedat în drum spre un grătar cu prietenii? Mişu a avut un destin tragic pe o şosea din Mehedinţi, după ce un șofer i-a tăiat calea

18 aug. 2024, 11:26,
în National

Un tânăr de 24 de ani, cunoscut sub numele de Mișu, a avut parte de un sfârșit tragic pe o șosea din Mehedinți. În timp ce se îndrepta spre un grătar cu prietenii, Mișu a murit după ce un șofer de 36 de ani i-a tăiat calea. În încercarea de a evita coliziunea, bărbatul a tras de volan în viteză, dar s-a răsturnat într-un șanț.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit în timp ce mergea la un grătar cu prietenii

Mișu, în vârstă de 24 de ani, se îndrepta spre o întâlnire cu prietenii săi când, pe o șosea din Mehedinți, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul său.

„A avut viteză. Eu când m-am uitat în spate, el era departe şi când să fac încoace stânga, deja…Din spate, da. E praf maşina făcută”, a declarat şoferul implicat, scrie observatornews.ro.

Celălalt șofer implicat în accidentul tragic a scăpat ca prin minune cu viață. O cameră de supraveghere aflată în zonă a surprins momentul în care acesta a virat brusc pentru a intra într-o parcare de supermarket.

Un alt participant la trafic, care se deplasa cu viteză și nu a anticipat manevra, nu a reușit să evite impactul. Mișu, în vârstă de doar 24 de ani, a murit pe loc. Mașina în care se afla a ricoșat într-un cap de pod și apoi s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului.

„Trebuia să mergem la Dunare să facem grătar. Trebuia să plecăm şi nici nu ne-a spus. L-am văzut activ şi nu mai era activ în jumătate de oră. Şi după am primit mesaj pe grupul nostru că Mişu a făcut accident. El avea viteza. Era cel mai bun prieten al nostru…”, a declarat o tânără, scrie sursa anterior menționată.

Două persoane au murit și alte trei au fost grav rănite după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism, în Sibiu

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe o șosea din Sibiu. Un bărbat în vârstă de 40 de ani care se afla la volanul unui TIR a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism în care se aflau șoferul și alți 3 pasageri.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 51 de ani și soția acestuia, în vârstă de 50 de ani, care se afla pe bancheta din drepta au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *