Prima pagină » Cancan » Cine e Petru, viitorul soț al Cristinei Bâtlan. „El mi-a scris, era client”

Cine e Petru, viitorul soț al Cristinei Bâtlan. „El mi-a scris, era client”

04 oct. 2023, 12:15,
BZI.ro, în Cancan

Petru, viitorul soț al Cristinei Bâtlan, este mai mare decât juratul de la „Imperiul Leilor”, iar discuțiile dintre ei au început în mediul online. Fiind invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, investitoarea de la „Imperiul Leilor” a dezvăluită care este ocupația viitorului ei soț și cum a reușit să o cucerească.

Cu cinci ani în urmă, Cristina Bâtlan a divorțat în secret de tatăl copilului ei. Despărțirea lor a avut loc cu doi ani înainte de a semna actele de divorț, însă Cristina a preferat să păstreze discreția în privința vieții sale personale.

Recent, într-un podcast al lui Cătălin Măruță, antreprenoarea a dezvăluit că fostul ei soț, care este și partenerul ei în afaceri, a înșelat-o.

Cristina Bâtlan și-a refăcut viața

De câteva luni, Cristina Bâtlan trăiește o adevărată fericire, deoarece și-a reconstruit viața. Ea are o relație de iubire cu Petru, care este și el un om de afaceri. Bărbatul a făcut deja o cerere în căsătorie de ziua ei de naștere, în Veneția. Despre inelul de logodnă și despre cererea în căsătorie, Cristina a povestit într-un interviu la Pro TV.

„Este inel, verigheta e aia fără pietre. Da, e verighetă de logodnă! (…) De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme, am fost șocată.

Eu care sunt asul filmelor, am rămas șocată. Cred că în orice femeie există o parte extrem de adevărată, în care te asociezi cu emoția, lași să apară vulnerabilitatea, indiferent cât de tare ești, ce om de afaceri ești, până la urmă ești o femeie care are un suflet”, i-a spus ea recent, lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui.

Cine e Petru, viitorul soț al Cristinei Bâtlan

Cei doi s-au întâlnit pe internet. Petru era deja un client al Cristinei Bâtlan, care deține o serie de magazine de încălțăminte.

„El lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață, altfel nu aveți subiecte comune. El mi-a scris, era client, era interesat de niște pantofi și am început să vorbim. Și să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă..nu multă lume mai știe lucrurile astea, acest om mi-a scris „Uite, am nevoie de nu știu ce perechi”, el știa modelele, codurile pantofilor.

Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc. Era un om normal și m-am întâlnit cu el prima oară la masă cu alți oameni, nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva. Asta m-a făcut și mai mult să mă uit în urmă și mi-am dat seama că are legătură cu nevoia de a avea ceva”, a mai povestit femeia de afaceri.

Petru, viitorul soț al Cristinei Bâtlan, este mai mare decât investitoarea de la „Imperiul Leilor” și lucrează tot în domeniul afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *