Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine e Evelyne Vîlcu, femeia cu care s-a căsătorit Alexandru Ion. Actorul din „Lia” a cunoscut-o prin intermediul unei aplicații de dating

Cine e Evelyne Vîlcu, femeia cu care s-a căsătorit Alexandru Ion. Actorul din „Lia” a cunoscut-o prin intermediul unei aplicații de dating

21 sept. 2024, 10:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Alexandru Ion a anunțat ieri că s-a căsătorit. Actorul din „Lia” a făcut publice imagini din momentul în care el și aleasa inimii lui au ajuns în fața ofițerului stării civile pentru a spune cel mai important DA din viața lor. Cine e Evelyne Vîlcu, femeia care l-a făcut pe celebrul actor să renunțe la burlăcie. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating.

La începutul anului trecut, Alexandru Ion și-a cerut iubita în căsătorie după doar un an și 4 luni de relație. Anul acesta, de curând, cei doi au devenit oficial soț și soție. Actorul a anunțat ieri, prin intermediul unei postări pe Facebook, că s-a însurat.

Cine e femeia care l-a făcut pe Alexandru Ion să renunțe la burlăcie

Alexandru Ion s-a căsătorit cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp. Evelyne Vîlcu este cea care l-a făcut pe actorul din „Lia” să renunțe la burlăcie.

În timp ce soțul ei este celebru, Evelyne Vîlcu nu e la fel de cunoscută, cel puțin nu în lumea mondenă. Potrivit informațiilor, tânăra este antreprenor și are afaceri de succes.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu mult timp în urmă, Alexandru Ion povestea că el și cea care i-a devenit acum soție s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating.

„Trăiesc cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții personale și mă bucur enorm că se suprapune cu cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții profesionale. Logodnica mea nu e colegă de breaslă, e în cu totul și cu totul alt domeniu, nu are legătură cu lumea artistică sau, mă rog, are acum legătură cu lumea artistică prin asocierea cu mine. Ne-am cunoscut pe Tinder și de acolo au evoluat lucrurile”, a declarat Alexandru Ion pentru Unica.ro.

Ce declarații a făcut Alexandru Ion despre nuntă

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru SpyNews.ro, Alexandru Ion a vorbit despre nuntă și a mărturisit că evenimentul va fi unul non-tradițional, ceva inedit față de cum oamenii sunt obișnuiți.

”Avem niște planuri, dar le-am tot schimbat, așa că nu o să le spun exact cum le avem în minte în momentul acesta, cert e că ne dorim ceva mai non tradițional, mai degrabă o nuntă de zi cu oameni care joacă tenis și își iau mâncare de la food vans. Va fi ceva mai relaxant”, a spus Alexandru Ion pentru pyNews.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024