Prima pagină » Actualitate » Cine câștigă marele premiu de la Survivor România All Stars 2024: A câștigat toate probele de până acum!

Cine câștigă marele premiu de la Survivor România All Stars 2024: A câștigat toate probele de până acum!

29 ian. 2024, 08:58,
BZI.ro, în Actualitate

Chiar dacă a început de puțin timp, Survivor România All Stars, difuzat de ProTV, există deja o mare favorită la câștigarea premiului de 100.000 de euro, știindu-se deja cine câștigă marele premiu de la Survivor România All Stars 2024.

Cine câștigă marele premiu de la Survivor România All Stars 2024

S-au încheiat deja două săptămâni de Survivor All Stars 2024, iar clasamentul este unul clar. Iată cum arată clasamentul după primele două săptămâni din competiție.

O singură concurentă, respectiv Maria Chițu din tabăra Războinicilor, are eficacitate 100%, câștigând până acum toate cele opt probe în care a intrat. La polul opus se află trei Faimoși: Elena Marin, Jorge și Roxana Nemeș, care au pierdut până acum toate duelurile.

Va câștiga Maria Chițu marele premiu de la Survivor România All Stars? Are toate șansele, având în vedere că sezonul actual este unul disputat exclusiv pe plan sportiv, neexistând voturile subiective ale telespectatorilor, așa cum se întâmpla în anii precedenți.

Maria practică dansurile latino de la 15 ani și este pasionată de acest domeniu. Pe rețelele de socializare, postează coregrafii spectaculoase. De asemenea, a experimentat mai multe job-uri, printre care și modelling.

Maria are o soră mai mică și un frate mai mare. Provine dintr-o familie de profesori, dar ea a renunțat la școală. A urmat pentru un an studiile Academiei de Științe Economice, însă și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește cu adevărat.

Tânăra are o personalitate puternică și a demonstrat în 2021 că poate facă față cu brio provocărilor din Republica Dominicană, deși nu este sportivă. Acum, este pregătită să dea, din nou, tot ce are mai bun în sezonul Survivor All Stars.

Acuzații la adresa ProTV după eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor

Eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars s-a lăsat cu acuzații dure la adresa ProTV. După eliminarea Andreei Tonciu din competiție, tabăra Faimoșilor a mai rămas fără un concurent. Plecarea Elenei din show, în urma duelului cu Roxana Nemeș, a dus la un val de critici la adresa organizatorilor competiției.

Pe pagina oficială de Facebook a show-ului, telespectatorii și-au exprimat indignarea la adresa producătorilor, după eliminarea câștigătoarei sezonului 1.

Motivul: majoritatea dintre ei consideră duelul de eliminare – în urma căruia Elena a fost eliminată de Roxana Nemeș – de o dificultate scăzută, totalmente nespecifică jocului Survivor.

„În ritmul acesta și cu finaluri de grădiniță, scoateți toți concurenții buni. Se mai uită cineva la televizor să vadă melcii și pe cei cu 0% eficacitate? Asta este proba de eliminare? Trebuie dat traseu și final, și pe viață, nu ca să pici de pe bara sau să plimbi o minge, gata, ai luat trofeul. Rușine producției!”, a comentat cineva.

„Mai urmează să vedem cine croșetează mai repede sau cine scrie mai repede „Luceafărul”. Dueluri extrem de plictisitoare”, a spus un alt fan.

„Formatul duelului de eliminare în 2024 este prea puțin compatibil cu spiritul „Survivor”. Părerea mea este că trebuia filmat a doua zi după consiliu, pe un traseu „Survivor”, cu cel puțin trei jocuri. Așa era un adevărat duel de eliminare!”, a adăugat un alt internaut.

Astfel, se preconizează cine câștigă marele premiu de la Survivor România All Stars 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *