Prima pagină » Cancan » Cine câștigă Asia Express, sezonul 7. S-au aflat deja echipele finaliste și cine ia marele premiu de 30.000 de euro

Cine câștigă Asia Express, sezonul 7. S-au aflat deja echipele finaliste și cine ia marele premiu de 30.000 de euro

05 sept. 2024, 09:53,
în Cancan

Nici bine nu a început difuzarea emisiunii la TV, deoarece, surprinzător, s-a și aflat cine câștigă Asia Express, sezonul 7. Dintre cele nouă echipe care au luat startul, rând pe rând au fost eliminați concurenți. Cu toate acestea, trei echipe s-au luptat în marea finală iar premiul de 30.000 de euro a ajuns în posesia celor mai buni concurenți.

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Asia Express a debutat în forță pentru toți concurenții. Nouă echipe au luat startul pe Drumul Zeilor pentru a îndeplini cât mai rapid misiunile oferite de Irina Fodor. Desigur, fiecare cursă este o provocare pentru concurenți, iar echipele trebuie să ajungă printre primele la prezentatoarea TV, pentru a se salva de la eliminare.

Cine câștigă Asia Express, sezonul 7

Vești noi pentru fanii emisiunii Asia Express! S-a aflat echipa care va câștiga marele premiu de 30.000 de euro. Ei bine, în marea finală vor ajunge șase concurenți, care vor fi expuși în fața unor noi provocări și misiuni contra-timp. Însă, la sfârșit, doar o echipă va încasa cecul pus în joc în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii difuzate de Antena 1.

În cursa către premiul de 30.000 de euro se află următoarele echipe:

– Betty Salam & Cătălin Vișănescu;
– Anca Țurcașiu & Andreea Samson;
– Mihai Găinușă & Oana Paraschiv;
– Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu;
– Nicolai Tand & Sorin Brotnei;
– Ioana State & Mane Voicu;
– Andrei Ursu & Vlad Condurache;
– Victor Slav & Selina;
– Adrian Nartea & Cosmin Vîjeu.

Potrivit Cancan, printre primele echipe care vor fi eliminate de la Asia Express se numără Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, sora ei, dar și cuplul Betty Salam – Cătălin Vișănescu. Mai mult, din show vor fi eliminați și duo-urile Victor Slav – Selina și Adi Nartea – Cosmin Vîjeu. Totuși, în marea finală vor ajunge Nicolai Tand și Sorin Brotnei și actorii de stand-up Ioana State și Mane Voicu. Potrivit publicației, marii câștigători ai acestui sezon vor fi Nicolai Tand și Sorin Brotnei.

Ce spune Irina Fodor despre experiența de la Asia Express

Irina Fodor a prezentat și anul acesta unul dintre cele mai importante proiecte ale Antenei 1, ea fiind amfitrioana emisiunii culinare Chefi la cuțite, dar și a reality-show-ului Asia Express. Vedeta a avut în vară câteva săptămâni de concediu, după care a reintrat în ritmul alert al filmărilor. Prezentatoarea TV a vorbit despre ținutele pe care le vom vedea în noul sezon.

„Sezonul acesta am plecat cu mai puține bagaje decât sezonul trecut, pentru că am mers la cald, unde rochiile sunt mai micuțe, pantalonii scurți ocupă mai puțin loc în bagaj și am avut doar vreo 5. Sezonul trecut am avut 7. Cam așa stă situația la mine. Anul acesta am avut 62 de zile de filmare și gândește-te că în fiecare zi îmi trebuie altă ținută. La un calcul simplu, să tot fie vreo 50 plus”, a spus Irina Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *