Prima pagină » Cancan » Cine au fost iubitele lui Smiley înainte de Gina Pistol. Pe una ai văzut-o la Românii au Talent
Cine au fost iubitele lui Smiley înainte de Gina Pistol. Pe una ai văzut-o la Românii au Talent

Cine au fost iubitele lui Smiley înainte de Gina Pistol. Pe una ai văzut-o la Românii au Talent

17 mart. 2021, 10:36,
BZI.ro, în Cancan

Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol, însă multă lume se întreabă cine au fost iubitele de dinainte ale lui Smiley. Așadar, chiar dacă artistul a încercat să-și țină viața personală departe de ochii publicului, până la urmă au apărut astfel de detalii. În afară de relația cu Laura Cosoi, care a fost destul de mediatizată, Smiley a mai bifat câteva idile…

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de trei ani, însă cei doi și-au confirmat relația abia în 2019. Astfel, mult timp, cele două vedete au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Și totuși, ambii au avut la activ câteva relații înainte, unele mai lungi, altele de scurtă durată. Și totuși, multă lume se întreabă cu cine s-a iubit Smiley chiar înainte de Gina Pistol, ținând cont că artistul este foarte discret în privința vieții private. Chiar și așa au ieșit la suprafață niște informații interesante. Cântărețul este extrem de fericit acum, alaturi de Gina Pistol și de fetița lor, venită pe lume în data de 9 martie.

Cine au fost iubitele lui Smiley

Ei bine, chiar înainte de Gina Pistol se pare că prezentatorul emisiunii Românii au Talent a avut o idilă interzisă cu Oana Zara, o fostă concurenta a show-ului de talente de la Pro TV. Finalista avea, la acel moment, o relaţie oficială cu partenerul ei de dans. Cu toate acestea, se pare că povestea de iubire cu Smiley nu a durat mult, tocmai din acest motiv. În prezent, Oana Zara formează un cuplu reuşit cu artistul Bogdan Medvedi, de mai bine de trei ani.

Mai mult, după ce s-a despărţit de Laura Cosoi, în anul 2012, după o relație de cinci ani, Smiley nu a mai recunoscut oficial nicio altă idilă. Iar înainte de Laura Cosoi, Smiley a mai avut o relaţie eşuată cu Sânziana Negru. Povestea lor de iubire a ajuns brusc la final, după doi ani, fără ca vreunul dintre ei să ofere un motiv pentru decizia luată.

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinții unei superbe fetițe

Gina Pistol este şi ea deosebit de fericită, de când a devenit mama pentru prima dată. Chiar dacă s-a chinuit cu problemele de sănătate, după ce a rămas însărcinată, vedeta abia aştepta să îşi strângă în braţe primul ei copil.

„Aşa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiţa noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulţumim pentru toate gândurile şi urarile. Revenim cât de curând cu veşti, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol pe reţelele de socializare, în data de 9 martie 2021.

Și Smiley a recunoscut că nașterea fetiței este cel mai bun lucru din viața sa și nu se aștepta ca toate emoțiile să fie așa de intense. Se pare că pentru moment, fetița doarme alături de părinți și este destul de cuminte. În altă ordine de idei, artistul se bucură din plin de viața alături de Gina Pistol, iar iubitele din trecutul lui Smiley sunt acum doar o amintire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *