Prima pagină » Local » Cine ar avea curaj să înnopteze în această casă din Iași? S-ar putea turna filme de groază aici. Tot cartierul știe că este bântuită – Foto

Cine ar avea curaj să înnopteze în această casă din Iași? S-ar putea turna filme de groază aici. Tot cartierul știe că este bântuită – Foto

25 iun. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Au trecut 7 de ani de când în vila din Podul de Fier, considerată a fi bântuită, au fost surprinse momente înspăimântătoare. Din acel an, și până astăzi, nimeni nu a vrut să mai locuiască acolo. Vecinii spun că acum e liniște și doar niște pisici se mai plimbă pe la geamuri

Vila din Podul de Fier, Iași, considerată a fi bântuită, zace părăsită de câțiva ani buni. După ce familia care a locuit acolo a fost alungată de „spiritele rele”, nimeni nu a mai avut curajul să se mute în acel loc. Oamenii din împrejurimi spun că nu au mai văzut pe nimeni să locuiască în acea casă, dar și că ei nu se tem de așa zisele spirite, deoarece nu au văzut și nu au auzit nimic.

„Nu am văzut pe nimeni să mai locuiască aici de mult timp, cred că au trecut câțiva ani buni. Sunt, în schimb, niște pisici care se mai plimbă pe la geamul casei. În rest, e liniște. Probabil, în urma celor ce au fost, nimeni nu ar mai vrea să locuiască aici, le este teamă”, a spus un bărbat care locuiește în apropiere de casa din Podul de Fier.

Sunt și ieșeni mai curajoși care nu cred în cele spuse și s-au mutat recent chiar lângă casa bântuită.

„Noi nu suntem de mult aici, ne-am mutat în noiembrie 2021. Nu am văzut și nu am auzit nimic straniu, cred că s-a exagerat. E liniște, nu cred în așa ceva. Ce-i drept, nu am văzut pe nimeni să locuiască acolo sau să vină pe acolo de când suntem noi aici, dar noi nu credem în așa ceva”, a precizat o vecină care stă chiar lângă vila bântuită.

Proprietarii casei bântuite din Iași au trecut prin clipe de coșmar

Amintim că, în anul 2015, proprietarii casei din Podul de Fier au trecut prin momente înspăimântătoare. Familia a trăit câțiva ani groaznici până a decis să se mute definitiv din casa considerată a fi bântuită de spirite. Convins că acolo se întâmplă lucruri paranormale, un bărbat din Iași a reușit atunci să surprindă în poze forma bizară a unui bătrân în interiorul casei, dar și imaginea a două cranii umane. Se pare că imobilul a fost ridicat pe același loc unde, în urmă cu aproape un secol, era amenajată o morgă.

Obiecte stranii descoperite în vila bântuită

În vila albă a locuit, până acum câțiva ani, o familie de ieșeni. Povestea lor pare desprinsă din cele mai înfricoșătoare filme de groază.

„Am instalat un sistem de alarmă conectat la o societate de pază. După numai câteva zile, am fost sunată de echipa de intervenții că au detectat mișcare în casă. Ne-am dus și am descuiat, dar în interior nu era nimeni. Odată, am văzut un cap de om care râdea la mine de după bar. Mi s-au tăiat picioarele de frică”, a povestit atunci Maria, proprietara casei.

Aceasta a mai precizat că, la etaj, în casa bântuită din Iași, mai ales sub parchet, au mai fost găsite un craniu de pisică, câteva oase și două ouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *