Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine a prins buchetul la nunta lui Liviu Vârciu și a soției lui, Anda Călin. Și-au jurat iubire veșnică

Cine a prins buchetul la nunta lui Liviu Vârciu și a soției lui, Anda Călin. Și-au jurat iubire veșnică

24 aug. 2024, 10:00,
în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au jurat iubire veșnică ieri. Cei doi formează un cuplu de opt ani și au împreună doi copii. Și-au dorit o nuntă departe de ochi curioșilor, iar mireasa a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei. Nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a respectat și tradiția aruncatului buchetului.

Nu de puține ori, Liviu Vârciu spunea că o consideră pe Anda Călin drept soția lui, chiar dacă nu erau căsătoriți. Ieri, cei doi au făcut și pasul cel mare. Au spus cel mai important „Da” din viața lor și și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu avându-i alături doar pe cei din familie și oamenii apropiați.

Cine a prins buchetul la nunta lui Liviu Vârciu și a Andei Călin

Anda Călin a purtat două rochii în ziua cea mare, o rochie scurtă la cununia civilă și o altă ținută la cununia religioasă. Soția lui Liviu Vârciu a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei și a avut alături, evident, și oamenii dragi, printre care și pe Anna Roman, una dintre bunele ei prietene și de altfel, o prezență cunoscută în lumea mondenă.

Ea este și cea care a prins buchetul de la nunta celor doi și au împărtășit acest moment și cu fanii de pe Instagram, Anna Roman spunând mai în glumă, mai în serios, că acum este clar că se va pune la casa ei, având în vedere ce spune tradiția.

Liviu Vârciu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Anda Călin

După ce au devenit oficial soț și soție, Liviu Vârciu a făcut și primele declarații. Prezentatorul TV și Anda Călin s-au filmat pe când erau în mașină și i-a făcut complimente partenerei lui care a arătat superb în ziua cea mare.

„Trebuie să vă zic, că sunteți ai mei pe viață, dacă vedeți ce am prins… deci am prins bine rău de tot, nu așa. Ia uite ce am prins. Mamă, mamă, ce mireasă! Hai, să fim sănătoși și să ne iubim mult, că e gratis”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`