Prima pagină » Actualitate » Cine a prins buchetul la nunta lui Denis Drăguș. Invitații au avut parte de o surpriză

Cine a prins buchetul la nunta lui Denis Drăguș. Invitații au avut parte de o surpriză

13 iul. 2024, 15:40,
în Actualitate

Cine a prins buchetul la nunta lui Denis Drăguș. Fotbalistul și partenera lui au avut parte de o petrecere pe cinste weekendul trecut, când și-au jurat iubire veșnică. Invitații s-au distrat până-n zori, iar atmosfera a fost în toi.

Cine a prins buchetul la nunta lui Denis Drăguș

Mireasa a păstrat tradiția și a aruncat buchetul, însă nimeni nu se aștepta să-l prindă chiar ea, iubita celui mai râvnit fotbalist de la Echipa Națională.

Tinerele nemăritate s-au strâns laolaltă pentru a prinde buchetul miresei, tradiție care se păstrează încă la multe nunți. Cea care îl prinde înseamnă că va fi următoarea care se va căsători. Ei bine, buchetul Vanessei a fost prins chiar iubita lui Drăgușin, Ioana.

Radu Drăgușin este unul dintre cei mai importanți jucători din Echipa Națională. „Dragonul”, așa cum preferă mulți să-l alinte, trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana. S-au cunoscut pe internet, iar relația lor amoroasă a evoluat în mod neașteptată.

Motivul pentru care Denis Drăguş s-a rupt total de familie

Conflictul dintre Denis Drăguş și părinții săi au început acum șase ani, când fotbalistul avea doar 19 ani. Tatăl său, Mihai Drăguș, explică că problemele au apărut când Vanessa a început să locuiască împreună cu fotbalistul, o decizie pe care părinții nu au aprobat-o.

Am zis că nu e de nasul lui, dar m-am referit la cariera lui Denis, eu am considerat că nu era bine să se mute fata aia la ei. Drept dovadă, am avut dreptate, că el după 19 ani a regresat vreo trei, patru ani în loc să progreseze. L-a ajutat faptul că l-a luat Șumudică și l-a resuscitat. Bine, e și meritul lui Denis că nu a cedat”, a spus Mihai Drăguș pentru Fanatik.

Mihai Drăguș a încercat să reconstruiască legătura cu fiul său, dar toate eforturile sale au fost în zadar: „Eu nu am nimic nici cu fata, cu Vanessa. I-am trimis scuze de două ori. Ce pot să fac mai mult? E o fată de douăzeci și ceva de ani, ce să fac mai mult? Să stau în genunchi? Poate ea să fie fericită pe nefericirea noastră? Suferim toți de ne vine să murim!”.

Părinții lui Denis Drăguş nu au fost singurii absenți de la nunta și botezul fiicei lor. Nici alţi membri ai familiei sau prietenii din copilărie ai fotbalistului nu au fost invitați.

„Am primit doar un mesaj de la Vanessa că nu ne iubim copilul și nepoțelele. Cum să spună așa ceva? Nici Dumnezeu nu ar putea spune așa ceva! Dacă Vanessa nu vrea să ne mai vadă, măcar Denis să mai vină și să ne putem întâlni nepoțelele”, a mai spus Mihai Drăguş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *