Prima pagină » Cancan » Cine a lipsit de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Nimeni nu se aștepta la asta

Cine a lipsit de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Nimeni nu se aștepta la asta

07 oct. 2024, 09:05,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat cine a lipsit de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Sâmbătă, 5 octombrie 2024, actrița Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă desfășurată la Palatul Snagov. Înconjurați de familie, prieteni apropiați și oaspeți de seamă din lumea showbiz-ului, a politicii și a medicinei, cei doi miri au avut parte de o zi memorabilă.

Printre invitați s-au numărat numeroase personalități, însă absența notabilă a fost cea a lui Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, lucru remarcat de majoritatea celor prezenți.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus „DA”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus „DA” în cadrul unei ceremonii discrete, organizate cu mare atenție la detalii. Evenimentul, planificat în secret, a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor de poveste, iar actrița s-a implicat personal în coordonarea fiecărui aspect al nunții. Petrecerea a fost una fastuoasă, însă invitații au fost rugați să respecte anumite cerințe speciale impuse pentru buna desfășurare a evenimentului.

La nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță au fost prezenți numeroși invitați de renume din domeniul medical, politic și din showbiz-ul românesc. Evenimentul a impus un cod vestimentar strict, „Black Tie”, la cererea miresei, pentru a asigura eleganța și rafinamentul momentului.

Cine a lipsit de la nunta Monicai Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

La scurt timp după începerea petrecerii, primele imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță au început să fie distribuite pe rețelele de socializare. Printre invitații de seamă s-au remarcat personalități precum Andreea Marin, Constantin Brâncoveanu, Daciana Sârbu, Elvira Deacu, Andreea Raicu, Dana Rogoz și Teodora Tompea, alături de alte nume cunoscute din diverse domenii.

Valeriu Gheorghiță, fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, a colaborat strâns în perioada pandemiei cu Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Dincolo de relația profesională, Arafat este un prieten apropiat al familiei Gheorghiță. Cu toate acestea, absența șefului DSU la nunta lui Valeriu Gheorghiță a fost rapid observată de majoritatea invitaților.

Ziua nunții a fost, fără îndoială, una deosebit de importantă pentru Valeriu Gheorghiță, iar absența prietenului său Raed Arafat a stârnit rapid speculații. Deși evenimentul a avut loc într-o zi de sâmbătă, aceasta este o zi lucrătoare pentru Arafat, ceea ce ar putea indica faptul că responsabilitățile profesionale nu i-au permis să participe. O altă posibilă explicație ar putea fi existența unor probleme personale care l-au împiedicat pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență să fie prezent la petrecere.

Raed Arafat a lipsit de la nunta Monicai Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță, iar cauza exactă nu s-a aflat până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024