Prima pagină » Cancan » Cine a fost primul iubit al Loredanei Groza. Artista a dat detalii despre misteriosul bărbat

Cine a fost primul iubit al Loredanei Groza. Artista a dat detalii despre misteriosul bărbat

11 ian. 2022, 14:54,
în Cancan

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite femei din țară. Celebra artistă are o carieră de succes și este cunoscută de o mulțime de oameni. În plus, este foarte apropiată de fanii ei, cu care discută cele mai importante subiecte din viața sa, fie ele chiar și intime. Cântăreața a dezvăluit chiar și cine a fost primul ei iubit, dar și cum îi merge căsnicia.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. Deși este aspru criticată pentru schimbările fizice pe care le-a suferit în ultima perioadă, continuă să dea înainte și nu se lasă afectată de nimic. În plus, îndrăgita artistă este în continuare foarte apropiată de oamenii care o iubesc.

Primul iubit al Loredanei Groza

Artista are o căsnicie de peste 23 de ani, dar nu poate uita cum au fost începuturile ei în dragoste. Când era tânără, înainte de a se așeza la casa ei, Lori a mai avut și alte relații, dar niciuna nu a fost așa de serioasă precum cea în care este implicată acum.

Loredana își amintește că primul bărbat de care s-a îndrăgostit nu a fost actualul său partener, ci un tânăr cameraman, ce o filma la concerte și era mereu cu ea. Cei doi au împărtășit primul sărut, chiar după unul dintre spectacole. Atunci a fost pentru prima dată când a simțit fiorii dragostei și că cineva o bagă în seamă, o apreciază pentru ceea ce este și îi acordă atenție.

„La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a mărturisit artista, la un post de radio.

S-a zvonit de-a lungul anilor că Lori a avut relații și cu fotbaliști români, dar și cu regretatul Ion Caramitru. Acest zvon nu a fost, însă, niciodată confirmat și artista nu a vorbit despre acest subiect.

Loredana Groza are o căsnicie perfectă

Loredana este căsătorită din 1998 cu Andrei Boncea, an în care s-a născut și fiica lor, Elena Boncea. Întotdeauna, artista a preferat să se laude cu cariera sa, cu multitudinea de piese pe care le-a lansat de-a lungul anilor și să păstreze privată viața ei, ferind-o pe cât posibil de ochii celor mult prea curioși, care caută doar motive de bârfă.

De mai multe ori, s-a zvonit că Loredana și soțul ei sunt pe punctul de a divorța. Se pare că nimic din ce se spune nu este adevărat și artista mărturisește că totul merge bine în familia ei și nu se pune problema unei separări. S-au înţeles de minune şi continuă să o facă mereu, chiar dacă oamenii îi vorbesc de rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *