Prima pagină » Cancan » Cine a fost prima iubită a lui Cătălin Măruță. Soțul Andrei a povestit de ce s-au despărțit

Cine a fost prima iubită a lui Cătălin Măruță. Soțul Andrei a povestit de ce s-au despărțit

07 ian. 2022, 15:03,
BZI.ro, în Cancan

Cu siguranță, nu multă lume știe cine a fost prima iubită a lui Cătălin Măruță, această poveste de dragoste având loc în timpul anilor de liceu. Astăzi, toată lumea îl asociază doar cu soția sa Andra, cu care are o familie frumoasă, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri. În plus, înainte de Andra, Cătălin Măruță era împreună Iulia, cu fiica lui Ovidiu Ioanițoaia.

Cătălin Măruţă este unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori de televiziune din România. Acesta are o carieră de excepţie dar şi o familie superbă. Acesta s-a căsătorit cu Andra în 2008, care după numai trei ani l-a făcut tătic, când s-a născut David. Și totuși, Cătălin a avut mai multe relații înainte de actuala soție, iar prima lui mare iubire s-a consumat în liceu.

Dana Pistol, prima iubită a lui Cătălin Măruță

Așadar, prima dragoste a lui Cătălin Măruţa a fost o tânără pe nume Dana Pistol, originară din localitatea gorjeană Bălăneşti. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, deşi tânăra era mai mare decât Cătălin.

„Era urâţel rău de tot, dar aşa erau toţi băieţii acolo. Plus ca el avea «papagal», nu era deloc timid cu fetele… Dana era mult mai mare ca el. Au fost vreo doi ani şi ceva împreună, cam de când avea el 14-15 ani până pe la vreo 17. El o plăcea mult, îi plăcea cum arată, dar era îndrăgostit de altă fată… de verişoara iubitei lui, Alexandra, o blondă foarte frumoasă cu ochi albaştri”, a declarat un apropiat al prezentatorului tv.

Aceeaşi persoană a mai spus despre Cătălin Măruță că era un adevărat Casanova și făcea orice ca să impresioneze fetele. Ba chiar, odată, a intrat cu mașina într-un stâlp pentru a se da mare în fața unei tinere.

Pe cine a părăsit Cătălin Măruță pentru Andra

Nu mai încape nicio îndoială faptul că Măruţa este marea iubire a Andrei, sentimentul fiind reciproc. Oricum, între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere şi unul dintre motive este că prezentatorul de televiziune se afla într-o altă relaţie destul de serioasă la momentul întâlnirii. Andra şi Cătălin s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Tonomatul de pe doi”, emisiune care era produsă de iubita lui Măruță de la vremea respectivă, Iulia, fiica lui Ovidiu Ioanițoaia.

Cătălin Măruţă şi Iulia Ioanițoaia erau împreună de doi ani, însă s-au despărţit imediat ce acesta a apărut în videoclipul Andrei – „Băieţii şi Fetele ce vor”. Oricum, timpul a dovedit că Andra şi Cătălin erau făcuţi unul pentru celălalt, fiind în prezent unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *