Prima pagină » Local » Cinci noi focare de coronavirus, pe raza județului Iași. Zeci de persoane, infectate la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași
Cinci noi focare de coronavirus, pe raza județului Iași. Zeci de persoane, infectate la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași

Cinci noi focare de coronavirus, pe raza județului Iași. Zeci de persoane, infectate la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași

05 oct. 2020, 16:49,
în Local

Direcția de Sănătate Publică Iași a făcut publice cele cinci noi focare Covid-19 în Județul Iași:

1. CENTRUL DE SERVICII SOCIALE BUDĂI: 21 beneficiari. Persoanele pozitive au fost evaluate de un medic de familie si s-a decis izolarea  în centru.     S-au luat măsurile de prevenire a infecției.
2. Societate comercială din Iași: 11 salariați. Infectarea s-a produs în spațiile de cazare ale unității. Pozitivii au fost evaluați și izolați la adresa de cazare. Ancheta se afla în desfășurare.
3. MUZEUL NAȚIONAL AL LITERATURII ROMÂNE IAȘI: 6 salariați. S-a dispus dezinfecția locurilor de muncă cu firmă specializată. S-a impus respectarea distanțării la locul de muncă.  Pozitivii au fost izolați la domiciliu sau în spital. Anchetă se afla în desfășurare.
4. INSTITUTUL DE PSIHIATRIE „SOCOLA”IASI – Secția VI acuți: 1 pacient și 4 cadre medicale. A fost efectuata dezinfecția  secției. Pozitivii au fost evaluați și izolați în spital sau la domiciliu. Ancheta este finalizată.
5. INSTITUTUL DE PSIHIATRIE „SOCOLA”IASI – Secția IV acuți: 20 persoane – 4 pacienti și 16 cadre medicale. S-a efectuat dezinfecția  secției. Pozitivii au fost evaluați și izolați în spital sau la domiciliu. Anchetă este în desfășurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *