Prima pagină » International » Cinci copii au decedat în condiții suspecte într-un apartament din Germania!

Cinci copii au decedat în condiții suspecte într-un apartament din Germania!

03 sept. 2020, 18:30,
Bianca Rebegea, în International

Cinci copii au decedat în condiții suspecte într-un apartament din Germania! Conform polițiștilor germani, într-un apartament din orașul Solingen, din vestul Germaniei, au fost găsite cadavrele a cinci copii. Cauza morții acestora nu a fost menționată de către polițiști, ci au afirmat că joi, la blocul din cartierul Hasseldelle, au fost chemate serviciile de urgență. Din informațiile adunate până în acest momemt reiese că incidentul poate fi unul criminal și, tocmai de aceea, este tratat ca atare.

Neoficial știe că vârstele copiilor erau curpinse între unu și opt ani. De asemenea, s-ar putea ca un al șaselea copil să fi supraviețuit.

Până în acest moment nu se cunosc detalii despre părinții copiilor. Cu toate acestea, din informațiile care nu au fost confirmate de poliție reiese că mama lor, în vârstă de 27 de ani, ar fi vrut să își pună capăt zilelor într-o gară din Dusseldorf.

Unul dintre polițiști a declarat următoarele despre acest posibil incident:

„Nu putem spune încă nimic despre motiv. Mama trebuie să fie interogată”, a declarat un polițist local pentru Bild.

O tânără din Vaslui a murit din cauza unei boli grave. Iubitul acesteia este sfâşiat de durere

Momente tragice pentru o familie din România. O tânără din Vaslui a murit din cauza unei boli grave. Adelina Gîndu suferea de o boală nemiloasă, respectiv leucemie. Chiar dacă apropiaţii tinerei au sperat până în ultimul moment la o însănătoşire miraculoasă, destinul a avut alte planuri pentru tânăra. În urma ei a lăsat o durere greu de explicat în cuvinte.

În fata bolii şi a destinului, nimeni nu se poate împotrivi. Adelina Gîndu, o tânără din Vaslui a fost răpusa de leucemie şi a lăsat în urma ei o durere greu de explicat în cuvinte.

Familia Adelinei, tânăra din Brodoc pe care a răpus-o leucemia este în stare de şoc. Apropiaţii fetei au sperat până în ultima clipă că aceasta se va face bine, însă destinul a avut alte planuri pentru ea. Vestea tragică a morţii sale a fost dată pe Facebook de către apropiaţi, iar într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare de una dintre verişoarele tinerei, ies la iveală detalii dureroase.

O tânără din Vaslui a murit. Cinci copii au decedat în condiții suspecte într-un apartament din Germania!

Adelina era o tânără veselă, zâmbitoare şi cu un suflet cum rar îţi este dat să întâlneşti, spune familia fetei. În ciuda bolii nemiloase, iubitul său i-a fost alături până în ultima secundă, iar acum are sufletul bucăţi.

„Cu ce ar trebui sã încep!? Cu povestea celor doi ce s-au iubit panã în ultima secundã şi chiar dupã!? Cu bunãtatea ei ce încălzea sufletele reci!? Cu puterea şi ambiţia cu care a luptat în ultimii ani cu boala ce a luat-o de lângă noi!? Cu grijă imensã de a lãsa culoare pe peretele mamei sale printr-un tablou cusut de ea luni de zile!? Sunt multe de spus despre ea, despre Adelina noastrã. Fiecare persoanã ce a cunoscut-o poate relata o poveste frumoasã cu ea, cãci era magicã, a avut grijã sã lase în urma ei doar iubire în fiecare lacrimã ce curge acum pe obrajii noştri.

A avut grijã sã trãiascã veşnic în privirea celui ce i-a fost aproape necondiţionat şi de care noi suntem mândri şi neputincioşi în acelaşi timp în a-i alina durerea. A avut grijã sã rămână în amintirea noastrã acea fiinţă purã, sincerã şi tandrã, mereu cu zâmbetul pe buze. Îţi mulţumim, Adelina noastrã, pentru tot ceea ce ne-ai oferit şi mai ales pentru ultima lecţie datã, aceea de a preţui timpul şi oamenii. Acum e rândul nostru sã avem grijã cã vei trãi prin noi, prin ochii lui Andrei Agafitei, prin respiraţia mamei tale, prin fiecare pas al tatãlui tãu, prin zâmbetul surorii tale. Drum lin, îngerul nostru drag!” a fost mesajul postat de verişoara Adelinei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *