Prima pagină » International » Cimpanzeul lui Michael Jackson încă trăiește! Bubbles este îngrijit din banii moșteniți de la marele artist
Cimpanzeul lui Michael Jackson încă trăiește! Bubbles este îngrijit din banii moșteniți de la marele artist

Cimpanzeul lui Michael Jackson încă trăiește! Bubbles este îngrijit din banii moșteniți de la marele artist

26 iun. 2024, 15:40,
BZI.ro, în International

Cu mulți ani în urmă, întreaga lume era fascinată de modul în care regele pop își prezenta noua prietenă, maimuțica Bubbles, îmbrăcată elegant și îngrijită, stând veselă în brațele lui. La 15 ani după moartea lui Michael Jackson, descoperim că Bubbles cheltuie anual o mică avere din fondurile lăsate de megastar. Iată ce s-a întâmplat cu cimpanzeul lui Michael Jackson.

Cimpanzeul Bubbles s-a născut în 1983, într-un centru de cercetare din Austin, Texas. La trei ani distanță, în 1986, a fost adoptat de Michael Jackson, contra sumei de 65.000 de dolari. Cimpanzeul s-a mutat din casa familiei lui Jackson din Los Angeles la Neverland, în 1988 și dormea într-un pătuț lângă Michael. Cândva cel mai cunoscut cimpanzeu de pe planetă, care avea inclusiv proprii săi bodyguarzi, azi, la 41 de ani, Bubbles duce o viață complet diferită. Iată deci ce s-a ales de cimpanzeul lui Michael Jackson.

Pe vremea când era alături de Michael, Bubbles a trăit o viață fabuloasă în lumina reflectoarelor. Ba chiar a apărut și la premiile MTV Movie Awards din 1994, îmbrăcat în smoking. Totul s-a terminat însă când Bubbles a împlinit 20 de ani și avea deja 75 de kilograme, iar regele pop a considerat că devenise prea mare și agresiv și îl putea ataca pe Blanket, fiul său cel mic.

Bubbles are parte de o bătrânețe liniștită

Bubbles a fost mutat inițial într-o fermă din California, iar din 2005, la centrul din Florida, într-un sanctuar de 100 de acri, în care maimuțele se pot mișca liber. Azi, Bubbles este deja considerat bătrân, căci maimuțele în captivitate au speranța de viață între 50 și 60 de ani. Patti Ragan, directoarea centrului unde locuiește cimpanzeul, spune că Bubbles are multă libertate la sanctuar.

El poate explora tuneluri, își poate construi o scorbură sub un copac, poate face sieste zilnice la prânz și ocazional chiar poate picta! Bubbles este verificat în mod regulat de un veterinar și de personalul de îngrijire și cântărește aproximativ 82 de kilograme.

Cum reacționează la muzica lui Michael

Patti a continuat să-l descrie pe Bubbles ca fiind un cimpanzeu prietenos, care interacționează bine cu vizitatorii și cu alte animale, inclusiv cu colegii cimpanzei Oopsie, Boma, Ripley, Kodua și Stryker. De asemenea, îngrijitorii spun că Bubbles nu prezintă semne de abuz din trecut.

Deși sanctuarul pune muzica și videoclipurile lui MJ pentru cimpanzei, Bubbles nu pare să prefere muzica lui Michael mai mult decât oricare alta. Așadar, în ciuda legăturii lor puternice de odinioară, cântărețul este de mult timp în trecutul lui Bubbles.

Cimpanzeul lui Michael Jackson are parte inclusiv de sesiuni de pictat.

Bubbles este îngrijit din banii rămași de la Michael Jackson

În ceea ce privește cheltuielile anuale ale cimpanzeului, care se ridică la 30.000 de dolari pe an, acestea sunt susținute în continuare cu fonduri din averea rămasă de pe urma lui Michael Jackson. În plus, norocosul cimpanzeu primește constant bunătăți cum ar fi nuci de cocos, mango, dar și pături în care îi place să se cuibărească, de la fan clubul regelui pop, scrie retetesivedete.ro.

Mai mult decât atât, Bubbles are parte de vizite dese din partea avocatului lui Michael, dar și a familiei acestuia, care nu l-a uitat în ultimii ani. Conform directoarei sanctuarului, întâlnirile s-au lăsat întotdeauna cu îmbrățișări dulci. Directoarea a mai spus că, cel mai probabil, Michael Jackson ar fi foarte fericit să vadă ce viață bună duce companionul lui, Bubbles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *