Prima pagină » Actualitate » Ciara, mesaj pentru cei care îi urăsc ținutele: „Opiniile nu contează”. Cum arată artista hitului „1, 2 Step” la 48 de ani

Ciara, mesaj pentru cei care îi urăsc ținutele: „Opiniile nu contează”. Cum arată artista hitului „1, 2 Step” la 48 de ani

01 oct. 2024, 17:20, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

La două decenii după debutul său cu albumul „Goodies”, Ciara rămâne la fel de activă ca întotdeauna. Artista hitului „1, 2 Step” a încheiat recent un turneu de vară alături de Missy Elliott, a lansat noul single „Wassup” împreună cu Busta Rhymes și a colaborat cu renumitul brand Bebe pentru o colecție capsule, despre care a declarat pentru Page Six Style că „întruchipează energia Y2K”.

„Obișnuiam să fac cumpărături la Bebe. Era unul dintre magazinele unde știai că vei găsi cele mai stilate piese la prețuri accesibile. Întotdeauna oferă strălucire și farmec”, a spus Ciara la petrecerea de lansare din New York.

Noua colecție Bebe x Ciara reflectă aceleași trăsături, oferind piese notabile precum o rochie maxi din satin cu bretele lanț (99 USD), un costum leopard (179 USD) și un set lounge din velur (42 USD), toate împodobite cu detalii emblematice Bebe și semnătura Ciarei.

Ciara a menționat că adoră costumul de velur, o piesă clasică din anii 2000, subliniind cât de bine se potrivește și cât de confortabil este. Ea chiar susține revenirea blugilor cu talie joasă, un trend polarizant pe care îl consideră mereu în vogă.

Ciara, artista hitului „1, 2 Step”, la 48 de ani

Nu este de mirare că artista continuă să își asume riscuri în modă și frumusețe, având în vedere istoria ei de alegeri îndrăznețe, de la rochia sexy Alexandre Vauthier Couture purtată la Grammy 2016 până la coafura ei cu foiță de aur de la premiera „The Colour Purple”. De asemenea, ținuta sa de la Gala Met 2019, o rochie verde strălucitoare Dundas combinată cu un afro dramatic, rămâne una dintre preferatele ei.

„Am fost foarte mândră de acel look. Eu și Big Freedia am deschis covorul roșu și am simțit acea energie incredibilă”, a declarat Ciara.

Pentru ea, moda nu este doar o exprimare creativă, ci și un mod de a-și crește încrederea în sine.

„Moda te poate ridica, mai ales când nu te simți bine. Ca artist, îmi oferă posibilitatea de a mă exprima și mă simt cea mai încrezătoare când port piesele pe care le iubesc”,a  spus artista.

Chiar dacă unele alegeri vestimentare, precum rochia ei transparentă Dundas de la petrecerea Vanity Fair Oscar 2023, au stârnit controverse pe rețelele sociale, Ciara rămâne indiferentă la criticile publicului.

„Am învățat să nu mă las afectată de opiniile altora. Contează doar cum mă simt eu în ceea ce aleg să port. Criticii pot spune orice, dar nu s-a ridicat niciodată o statuie pentru un critic.”

Comentarii
  • Cioara Ciara

    In toate articolele, femeile fie sunt mai mult dezbracate decat imbracate, fie se vaicaresc ca sufera de nu stiu ce alergie, fie isi etaleaza pozele cu plozii lor. Atat. Asa arata femeile „emancipate si moderne”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`