Prima pagină » Cultural » Christian Sabbagh o atacă pe Anca Țurcașiu. De la ce a pornit totul

Christian Sabbagh o atacă pe Anca Țurcașiu. De la ce a pornit totul

07 aug. 2024, 09:53,
Cezar Bulgaru în Cultural

Christian Sabbagh o atacă pe Anca Țurcașiu după ce artista a refuzat să facă o fotografie alături de fiica lui în vârstă de 7 ani. Omul de televiziune nu s-a abținut și i-a adresat cuvinte aspre vedetei.

Anca Țurcașiu este o artistă versatilă, cu o carieră strălucită de aproape 40 de ani. A excelat în televiziune, muzică și teatru, jucând în producții precum „Miss Litoral” și „A doua cădere a Constantinopolului”. Pe plan muzical, s-a remarcat la festivaluri renumite. Ea continuă să cânte și să fie admirată de fani. Printre admiratorii ei se numără și fiica lui Christian Sabbagh. Fetița a dorit să facă o poză cu artista, dar a fost refuzată.

Christian Sabbagh o atacă pe Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu avea doar 15 ani când și-a început cariera artistică, debutând pe scena festivalului de la Mamaia. Are admiratori în toată țara și, în această perioadă, susține numeroase concerte pe litoral.

Recent, Anca Țurcașiu a susținut un spectacol la un hotel de lux din Mamaia Nord. Christian Sabbagh și familia sa s-au cazat acolo. Fiica prezentatorului de la Kanal D, în vârstă de 7 ani, a întâlnit-o pe Anca Țurcașiu și a dorit să facă o fotografie cu ea.

Artista a refuzat-o, ceea ce l-a enervat foarte tare pe știrist. În plus, Christian Sabbagh a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, criticând-o vehement pe Anca Țurcașiu. Prezentatorul TV a subliniat că actrița își poate pierde faima într-o clipă.

Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând că are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă.”, a scris Christian Sabbagh pe contul său de Facebook.

Postarea lui Christian Sabbagh a captat rapid atenția utilizatorilor de internet. În câteva minute, a strâns 1.000 de aprecieri și peste 100 de comentarii. În timp ce unii au criticat-o pe Anca Țurcașiu, alții i-au apărat, argumentând că artista nu este obligată să facă fotografii cu fanii.

Ulterior, postarea a fost ștearsă de pe rețelele de socializare.

Cine este Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este un cunoscut prezentator de televiziune și jurnalist din România. De-a lungul carierei sale, a lucrat la diverse emisiuni de știri și talk-show-uri, fiind recunoscut pentru activitatea sa în domeniul media.

Este cunoscut pentru stilul său dinamic și pentru implicarea în evenimente de mare amploare. De asemenea, Sabbagh a fost asociat cu Kanal D, unde a prezentat diverse emisiuni și a fost implicat în producții de televiziune.

Recent Christian Sabbagh a atacat-o pe Anca Țurcașiu pentru că a refuzat să facă o poză cu fiica acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024