Prima pagină » International » Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Premiilor Oscar

Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Premiilor Oscar

31 mart. 2022, 20:16,
BZI.ro, în International

În acest an, Gala Premiilor Oscar a venit cu o serie de evenimente neașteptate. Dacă până acum, ținutele spectaculoase de pe covorul roșu atrăgeau atenția publicului, de această dată scena în care Will Smith îl lovește pe Chris Rock, a devenit virală. Iată care este prima reacție publică a celebrului prezentator!

Will Smith a avut o ieșire destul de nervoasă și neașteptată la Gala Premiilor Oscar. Totul a pornit de la faptul că actorul Chris Rock a făcut o glumă referitoare la faptul că Jade Smith este rasă în cap. În acel moment, soțul acesteia s-a ridicat de pe scaunul său și l-a pălmuit pe comediant.

Acum, el a avut primul său show de stand-up, unde a inserat o referință la cele întâmplate. Publicul a scandat numele lui Rock, înainte de prima sa apariție de după cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei, potrivit unui membru al publicului.

Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Premiilor Oscar

Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit la Gala Oscarurilor. Imediat cum a urcat pe scena de la The Wilbur, Chris Rock i-a întrebat pe oamenii din public cum se simt și ce au făcut cu un weekend în urmă.

„Care-i treaba, Boston?”, a întrebat el, înainte de a adăuga: „Cum v-a fost weekendul?!”.

Imediat după această intervenție el a făcut cu ochiul la public și a râs, făcând trimitere la momentul de la Gala Premiilor Oscar. Ba mai mult, el a menționat că nu va vorbi în acest moment despre cele întâmplate deoarece are un întreb număr serios și amuzant, în care va aborda subiectul.

„Nu am idee despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă ai venit să auzi asta, am un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă procesez ceea ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant”, a spus acesta.

Deși din public s-au auzit mai multe comentarii negative la adresa lui Will Smith, Chris Rock și-a continuat numărul fără a pronunța numele actorului.

„Cu excepția câtorva lucruri ciudate, viața este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în numărul său de stand-up..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *