Prima pagină » International » Chirurg plastician acuzat că și-a transformat soția și iubita în „sclave sexuale” și le-a injectat forțat hormoni

Chirurg plastician acuzat că și-a transformat soția și iubita în „sclave sexuale” și le-a injectat forțat hormoni

24 oct. 2024, 16:20,
Simona Ciobanu în International

Un chirurg plastician din Manhattan, acuzat într-un proces recent că a transformat un model într-un „sclav sexual”, ar fi comis abuzuri grave și asupra fostei sale soții, inclusiv injectându-i forțat hormoni, conform unor documente recente.

Ammar Mahmoud se află într-o dispută juridică cu fosta sa soție, originară din Siria, care a intentat un proces civil împotriva lui în 2014, după o scurtă căsnicie aranjată. Documentele arată că Mahmoud și-ar fi agresat soția în repetate rânduri, inclusiv forțând-o să primească injecții cu hormoni pentru a obține „corpul perfect”.

„În concluzie, (ea) a venit în Statele Unite din Siria pentru a locui cu soțul ei și mama lui, unde a fost la mila lor”, se arată în rechizitoriu.

Chirurg plastician acuzat că și-a transformat soția și iubita în „sclave sexuale”

Acuzațiile fostei soții sunt similare cu cele aduse recent de modelul Maya Willow Sias, care a intentat și ea un proces împotriva chirurgului, acuzându-l de abuz fizic și sexual. Avocatul fostei soții a declarat că acuzațiile noi din cazul lui Sias ar putea deveni relevante în procesul actual.

Fosta soție susține că Mahmoud a fost violent încă de la începutul căsătoriei, inclusiv într-un incident în care ar fi sufocat-o cu o pernă și a încuiat-o afară din casă în frig.

„Fostul soț al reclamantei a atacat-o de mai multe ori, inclusiv a împins-o afară din casă într-o zi friguroasă fără haine și ia injectat cu forță hormoni de creștere, astfel încât să poată obține „corpul perfect”, se arată în dosar.

În plus, mama lui Mahmoud este acuzată că i-a făcut examinări ginecologice umilitoare fostei norei și a răspândit zvonuri false despre aceasta în Siria.

„Fostul soț al reclamantei a atacat-o de mai multe ori, inclusiv a împins-o afară din casă într-o zi friguroasă fără haine și ia injectat cu forță hormoni de creștere, astfel încât să poată obține „corpul perfect”, se arată într-un dosar.

Procesul susține că, pe măsură ce căsătoria cuplului s-a rupt, Nokari a început să spună prietenilor și familiei din Siria în iunie 2014 că nora ei era hermafrodită, folosind o insultă arabă.

Mahmoud și mama sa au respins acuzațiile, susținând că acestea sunt „minciuni flagrante”. Totuși, procesul intentat de fosta sa soție, precum și cel nou intentat de Sias, sunt în desfășurare.

Acele relatări despre abuzuri din partea lui Sias ar putea fi folosite ca dovezi ale unui presupus model de comportament rău din partea lui Mahmoud într-un proces potențial pe baza pretențiilor fostei sale soții, a spus Swerling.

„Se pare că se repetă și nu este surprinzător”, a spus el.

Cunoscut milionar, acuzat de trafic sexual și injectare de substanțe

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum un cunoscut milionar, acuzat de trafic sexual și injectare de substanțe! Mike Jeffries, fostul director general al Abercrombie & Fitch, a fost eliberat marți, 22 octombrie, din instanță, după ce a plătit o cauțiune impresionantă de 10 milioane de dolari.

În vârstă de 80 de ani, Jeffries este acuzat de trafic de persoane în scopuri sexuale, însă, în ciuda acuzațiilor grave care planează asupra sa, a ieșit din tribunalul federal din West Palm Beach, Florida, zâmbind și afișând o atitudine relaxată.

Îmbrăcat într-o ținută tipică brandului pe care l-a condus – pantaloni scurți albi și un pulover bleumarin, cu un tricou polo – Jeffries a părăsit instanța împreună cu echipa sa de avocați.

De asemenea, au apărut noi dezvăluiri șocante despre metoda prin care rapperul P. Diddy își abuza victimele.

Jacobson a fost eliberat pe o cauțiune de 500.000 de dolari, dar și asupra lui planează acuzații de trafic sexual și prostituție interstatală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024