Prima pagină » Local » ChichiRĂU pentru Marius Bodea. Bufonul de pe TikTok pierde din nou Primăria Iași
ChichiRĂU pentru Marius Bodea. Bufonul de pe TikTok  pierde din nou Primăria Iași

ChichiRĂU pentru Marius Bodea. Bufonul de pe TikTok pierde din nou Primăria Iași

10 iun. 2024, 10:58,
BZI.ro, în Local

Cosette Chichirău a reușit să îl facă pe Marius Bodea să piardă din nou Primăria Iași. Marius Bodea este eternul candidat de pe TikTok și reușește din nou să nu câștiga Primăria Iași.

USR-ul scoate din nou un scor rușinos reușind să piardă ca de obicei cursa pentru Primăria Iași. De exemplu, la Rediu, Ciprian Grosu a pierdut la o distanță mare de voturi față de contracandidatul său.

Cosette Chichirău l-a făcut pe Marius Bodea pierzător pentru Primăria Iași

Rezultatele parțiale publicate de AEP arată că Marius Bodea a pierdut la mare distanță față de Mihai Chirica. USR-istul s-a clasat pe locul doi, cu 26.970, ceea ce reprezintă 25,7%. Mihai Chirica s-a clasat pe locul 1 la mare distanță față de contracandidatul său. Actualul edil a fost votat de 34.069 de oameni, ceea ce reprezintă 32,47% din numărul total de voturi.

Surpriza vine de la candidatul CURAJ, Cosette Chichirău ce a reușit un surprinzător scor de 14,73%, adică aproximativ 15.454 voturi valabil exprimate. Interesant este faptul că orgoliul lui Marius Bodea a dus spre o înfrângere rușinoasă de peste 7 procente diferență față de locul 1.

Dacă Marius Bodea își unea forțele cu Cosette Chichirău, Mihai Chirica ar fi avut reale probleme în ceea ce privește posibilitatea de a mai păstra fotoliul de la Palatul Roznovanu.

Marius Bodea, un sinecurist pe care-l interesează doar propriul orgoliu

Marius Bodea este un om orgolios neștiind să negocieze pentru a obține o poziție de forță. Din aceste considerente, candidatul USR Iași a devenit, dintr-un posibil câștigător, un mare pierzător. Ca lider USR, Marius Bodea s-a înconjurat doar de oameni slabi calitativ, ceea ce a echivalat cu o forță mai mică de penetrare a Consiliului Local și implicit al Primăriei Iași.

La nivel de primării de comune, vedem că în aceste momente, după numărătoarea parțială, PNL și PSD sunt singurele partide care au reușit să obțină mandate de primari. Pentru funcția de primar al comunei Miroslava s-a luptat Dan Nită (PNL), principalii săi contracandidați fiind Laura Velescu (PSD) și Silviu Ghenghea (USR). Dan Nită a câștigat al cincilea mandat la primăria Miroslava.

Și la Valea Lupului au existat mai mulți candidați pentru funcția de primar, lupta ducându-se Liviu Dulgheru (PNL), Dorin Ionuț -Vintilă (USR) și Vasile Cordun (PSD). După numărarea parțială a voturilor, Liviu Dulgheru a declarat că este câștigător al unui nou mandat. Liviu Dulgheru a câștigat primul mandat de primar al comunei Valea Lupului în anul 2020.

Așadar, USR-ul prin Marius Bodea pare să fi pierdut orice luptă pentru primării în județul Iași. Cel mai probabil, Cosette Chichirău a fost calea spre pierzanie pentru eternul candidat de pe TikTok la Primăria Iași.

Comentarii
  • Satul de Chirica

    Doamna Cosette, singura dumneavoastra preocupare a fost sa i-o trageti domnului Bodea. Ati reusit! Dar oare insumate voturile dumneavoastra cu ale lui Bodea nu ar fi fost mai bine?!!
    Oricum, inca patru ani de chin petru oras!!

  • @Satul de Chirica
    iunie 10, 2024 la 11:12 am

    corect! in loc sa faca alianta sa de-a jos mafia PSD-PNL de la Roznovanu ei se mananca precum hienele. acu sug acadica amandoi. mai au 6 luni pe postul de parlamentar platiti fiecare cu cate 10.000 EUR pe luna indemnizatii sume forfetare. ii doare la covrig de ieseni.

  • Din cauza limbricului Bodea USR a pierdut Primaria Iasi. Bodea trebuie dat afara din Usr. Nu sunt simpatizant al Usr dar acest vierme Bodea nu trebuia sa candideze la Primaria Iasi. Din cauza lui Bodea si Balaniscu multi l – au votat pe Chirica. Decat Balaniscu sau Bodea – Adomnitei – Fenechiu clanul securist mafiot la Primaria Iasi mai bine tot Chirica ,multi au gandit asa. Felicitari limbricule Bodea, adio primar si viceprimari puscariasii Fenechiu si Adomnitei.

  • Pentru anonim

    Pe ieseni ii doare in fund de Iasi, vezi prezenta la vot

  • @ Iesean
    iunie 10, 2024 la 11:55 am

    din cauza lui Chichirau bre! nu a lui Bodea. Chchirau daca facea casa cu Bodea, era Bodea acu’ primar. dar daca s-au mancat precum hienele la ciolan, sa suga acadica acuma amandui. cat o sa fie un singur tur de scrutin la orice fel de alegeri PSD si PNL vor castiga mereu, pentru ca aparatul lor de vot vine la urne constiincios si voteaza pe cand restul se alinta stau acasa cu mana toata bagat in nas si-n cur si cu ochii in telefoane. acu sa suga cucu toti, sa stea in trafic si in nameti si balandai cu anii.

  • in doua tururi de scrutin Chirica si cu Alexe nu ar fi castigat in viata vietilor lor posturile de primar si presedinte CJ.

  • EUGEN VITEZA

    iar a iesit betivul de chirica cu tabla costel

  • Nu are față Bodea de Chicirau, ca să i-o tragă. Nici nu știu dacă i se mai scoala, așa zic fetele de la Newton.

  • Bufon Bugetar Bodea
    Un Ratat

  • Daca 75% dintre votanti nu l-au votat pe Bodea, inseamna ca sunt motive serioase. Demisia acestui puroi din USR ! Ne intoxica cu candidatura lui la toate alegerile.De ce sa fi votat iesenii pe el un pagan, un lgbt, care si-a ucis nevasta cu pumni in cap, un curvar, imputit ,redus mintal care si-a batut joc de sute de ieseni care il blestema, in plus el nu are decat scoala securitatii asa cum l-a crescut fenechiu. A fost dintotdeauna si este un securist, mai mult acum ca este cu USR-ul lui Coldea securistul. Demisia lui Bodea din Usr si sa dispara de la toate alegerile care vor mai fi in acest oras.

  • Orgoliul a fost la această zâmbăreață numita chici și rău,așteptăm să vedem ce primește în dar de la ALES!

  • Acum sa meargă la camera de masturbare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *