Prima pagină » Cancan » Chiara Ferragni, cea mai bogată bloggeriță din lume, este din nou însărcinată. Vedeta va deveni mama pentru a doua oară

Chiara Ferragni, cea mai bogată bloggeriță din lume, este din nou însărcinată. Vedeta va deveni mama pentru a doua oară

04 oct. 2020, 14:36,
BZI.ro, în Cancan

Cea mai bogată bloggeriță din lume este din nou însărcinată. Importantul anunţ a fost făcut de Chiara Ferragni în mediul online. Mesajele de felicitare de la fanii săi nu au întârziat să apară.

Cea mai bogată bloggeriță din lume va deveni mama pentru a doua oară

Motive de bucurie pentru cea mai bogată bloggeriță din lume. Chiara Ferragni este din nou însărcinată urmând ca în perioada următoare să dea naştere celui de-al doilea copil al său. Blogerrita a ales să dea vestea într-un mod special. Chiara a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fiul ei, Leo, care ţine în mâna ecografia fratelui său surioarei sale şi zâmbeşte.

„Familia noastră se măreşte ??? Leo va deveni un frate mai mare ?”, a scris Chiara în dreptul imaginii cu băieţelul ei.

Ferragni i-a ţinut pe fani la curent şi cu prima sarcină. Vedeta le-a povestit internauţilor că a plâns de bucurie când şi-a văzut fiul şi că a trăit un sentiment care nu poate fi descris, scrie Metro.

„Acestea au fost cele mai bune lacrimi pe care le-am dat vreodată. Acesta a fost momentul în care l-am văzut pe Leo venind pe lume. N-am mai simţit niciodată un astfel de sentiment. A fost o muncă grea şi am fost epuizată, însă trăind această experienţă cu logodnicul meu mi-a fost mai uşor. S-a simţit că o scenă de film”, a scris Chiara pe Instagram.

Gina Pistol a recunoscut că este însărcinată. „Noi acum înseamnă trei!”

Gina Pistol a recunoscut că este însărcinată. Iubita lui Smiley a făcut în cele din urmă anunţul mult aşteptat de toată lumea! Suspiciuni şi semne cu privire la sarcina apăruseră încă de acum o lună şi nu mai putea ascunde asta.

Nu mai este un secret că Smiley şi Gina Pistol vor deveni părinţi. Zvonuri cu privire la sarcina apăruseră încă de acum o lună, însă Speak a fost cel care i-a dat de gol. Aşadar, din moment ce deja se ştia că este însărcinată, abia acum Gina a confirmat şi a postat şi imagini emoţionante cu burtica de gravidă. Vedetă a ales să facă anunţul printr-un video pe contul de YouTube al iubitului ei, Smiley.

Atât Smiley, cât şi iubita lui au recunoscut că şi-au dorit să ţină sarcina ascunsă măcar în primul trimestru. Şi aceasta deoarece este o perioadă foarte delicată pentru viitoarele mămici, în special dacă acestea sunt trecute de o anumită vârstă. Cei doi şi-au dorit să fie siguri că lucrurile merg spre bine şi că bebeluşul se dezvoltă normal înainte de a face marele anunţ. Cu toate acestea, anumite persoane din presă au aflat şi au răspândit rapid vestea, ceea ce a fost total dezamăgitor pentru cei doi viitori părinţi.

„A fost o surpriză cum nu se poate mai frumoasă şi am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt şi că toate lucrurile sunt aşa cum trebuie”, a povestit Smiley.

Smiley a mai adăugat că nici măcar familia apropiată nu a ştiut de sarcină şi nu îşi imaginează cum s-a putut auzi în presă zvonul. Artistul a spus că şi-ar fi dorit să dea ei această veste tuturor celor dragi, nu să se afle din presă atunci când încă nu depăşiseră perioada critică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *