Prima pagină » Cancan » Cheloo ar fi vrut să-l bată pe Mihai Bendeac la iUmor. Actorul a fugit de pe platou

Cheloo ar fi vrut să-l bată pe Mihai Bendeac la iUmor. Actorul a fugit de pe platou

22 sept. 2022, 09:51,
BZI.ro, în Cancan

Sunt tensiuni la emisiunea iUmor după ce Mihai Bendeac ar fi fugit de pe platou pentru că celebrul Cheloo ar fi vrut să-l bată. Sursele susţin că cele două vedete nu sunt la primul conflict de acest fel. Actorului îi este frică de celebrul rapper și a decis să nu se mai prezinte la filmările emisiunii.

Mihai Bendeac nu va mai fi în juriul iUmor, după ce acesta nu s-a mai prezentat la filmările pentru noul sezon. Au fost mai multe voci care au susținut că actorul s-a supărat pe echipa de producție iUmor pentru că l-a surprins făcând glume pe seama lui Mugur Mihăescu.

Cheloo ar fi vrut să-l bată pe Mihai Bendeac la iUmor

Mihai Bendeac ar fi fost la un pas să fie bătut de Cheloo la iUmor susțin jurnaliştii de la cancan.ro. Conform sursei citate, intre actor şi rapper au fost mai multe scene de acest fel. În trecut, sursa precizează faptul că rapperul Cheloo l-a alergat pe platou pe Bendeac, vrând să-i aplice o corecție fizică, fiind deranjat de actor. Mihai Bendeac s-ar fi baricadat în baie, iar Cheloo a început să lovească cu pumnii și picioarele ușa băii. În acest episod, echipa de producție și Delia au râs crezând că totul este o glumă și că cei doi nu au nimic de împărţit. S-au înşelat, iar Mihai Bendeac a tras o sperietură soră cu moartea.

Al doilea incident de acest fel a avut loc în timpul filmărilor noului sezon. Cheloo l-a înjurat pe Bendeac, iar echipa de producție ar fi considerat că totul este o glumă. Actorul a fost rănit de comportamentul colegilor de platou care preferă să se amuze de scene, nu să-i ia apărarea, și a decis să nu mai vină la emisiune. Acesta consideră că este doar o chestiune de timp până când Ștefan Cătălin Ion aka Cheloo îi va aplica o corecție fizică.

Cheloo a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri

Cheloo, pe numele său real, Ștefan Cătălin Ion, membru al trupei de rapp Paraziții, are un trecut destul de controversat. Rapperul a fost condamnat în trecut la închisoare pentru trafic de droguri. Artistul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru că a fost prins având asupra lui mai multe cantități de cannabis. Rapperul și-a făcut un nume prin stilul său destul de extravagant. Acesta s-a aflat în centrul unui scandal în momentul în care, prezent în juriul de la XFactor, a avut mai multe declarații asupra unui bărbat cu o altă orientale sexuală.

Tot în timpul preselecțiilor de la X Factor, Cheloo și-a luxat umărul având nevoie de îngrijiri serioase. Pe de cealaltă parte, Mihai Bendeac nu se află la primul scandal cu Antenele. Acesta a mai plecat în trecut în termeni ostili de la postul de televiziune, având și un proces pe rolul tribunalului, proces pe care l-a pierdut.

Așadar, informația precum că Cheloo a vrut să-l bată pe Mihai Bendeac la iUmor este una venită pe surse, iar veridicitatea acesteia nu a fost confirmată sau infirmată de nicio parte implicată în scandal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *