Prima pagină » Cancan » Chefi la cuțite are un jurat nou. Cine este acesta

Chefi la cuțite are un jurat nou. Cine este acesta

01 mart. 2021, 10:48,
în Cancan

Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite a debutat cu o surpriză de proporții deoarece lui Cătălin, Sorin și Florin li s-a alăturat un jurat nou. Așadar, acum show-ul culinar are patru jurați și nu trei ca până în sezonul trecut. Este vorba despre un bucătar apreciat, cunoscut celor trei și care până acum era invitat special în emisiune.

Surpriză de proporții în noul sezon Chefi la cuțite, care a debutat cu o surpriză de proporții! În prima ediție a show-ului culinar nu au mai fost trei jurați, ci patru, fiind, de asemenea, vorba despre un bucătar cunoscut. Și putem spune că acesta s-a descurcat bine în postura de critic al farfuriilor concurenților.

Prima ediție a emisiunii culinare Chefi la cuțite a debutat cu o surpriză de proporții! În loc de trei jurați, format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au fost patru, fiind vorba despre un bucătar la fel de cunoscut, apropiat al celor trei chefi.

Chefi la cuțite are un jurat nou

Ei bine, este vorba despre nimeni altul decât chef Orlando Zaharia, bucătar cunoscut al emisiunii culinare de pe Antena 1. Acesta a fost invitat special în fiecare dintre cele opt sezoane ale show-ului, iar de această dată, bucătarii au decis ca acesta să li se alăture la jurizare.

Orlando Zaharia nu a oferit voturi și nici cuțite, însă părerile lui au fost foarte apreciate, atât de către colegii lui bucătari, cât și de către concurenți. Acesta a ales și cea mai bună farfurie a juraților, și anume cea a lui Cătălin Scărlătescu, primind și prima amuletă a noului sezon Chefi la Cuțite.

„Schimbă un concurent din echipa ta cu un altul dintr-o altă echipă”, așa sună amuleta pe care a pus-o la bătaie Gina Pistol, în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru cei trei jurați.

Ce au gătit chefii în prima ediție

Astfel, Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească o rețetă de ravioli, ficat de gâscă, trufe și pară. Florin Dumitrescu a gătit un mușchiuleț de porc învelit în bacon, piure de păstârnac cu vanilie, sfeclă cu eșalotă, cartofi și sos marsala cu pară confiată în sirop și boabe de muștar. Iar Sorin Bontea a făcut o pară cu rață, cartofi, varză chinezească și sos pe bază de soia.

Astfel, preparatul preferat al lui chef Orlando Zaharia a fost al lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a devenit câștigătorul primei amulete puse la bătaie în noul sezon, din cele 27 ce pot fi adunate în total.

Speak, coprezentator alături de Gina Pistol

Odată cu sezonul 9 al emisiunii culinare de la Antena 1, s-a produs o schimbare și în formula de prezentare a show-ului. Astfel, Gina Pistol nu va mai prezenta singură emisiunea, ci ajutată de Speak. Acesta, pe numele real Ștefan Sprianu, este un tânăr din Bacău care a reușit să devină un cântăreț cunoscut odată cu mutarea la București, în anul 2007.

În vârstă de 34 de ani, Speak este un artist desăvârșit și continuă să surprindă prin noile provocări pe care le acceptă. Trecerea la televiziune a făcut-o treptat, după ce a participat la mai multe concursuri televizate. Carismatic și mereu cu zâmbetul la purtător, cântărețul a bifat câteva realizări importante în spațiul media. După ce a fost co-prezentator la „Vorbește lumea” de la Pro TV, Speak o va asista pe Gina Pistol la prezentarea emisiunii culinare. În altă ordine de idei, rămâne de văzut cum va evolua Chefi la cuțite care are un jurat nou…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *