Prima pagină » Cancan » „Chefi fără limite”, noua emisiune culinară prezentată de Irina Fodor. Când îi vom putea revedea pe îndrăgiții Chefi

„Chefi fără limite”, noua emisiune culinară prezentată de Irina Fodor. Când îi vom putea revedea pe îndrăgiții Chefi

19 nov. 2021, 11:28,
în Cancan

„Chefi fără limite” este noua emisiune culinară prezentată de Irina Fodor, la Antena 1, care va înlocui pentru o perioadă „Chefi la cuțite”. Este vorba de un show original de cooking, travel și aventură, iar protagoniști sunt cei trei îndrăgiți Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Emisiunea le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, condimentat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

„Chefi fără limite” este primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura. Emisiunea culinară prezentată de Irina Fodor a fost filmată anul acesta în insulele grecești. Cei trei chefi au făcut un adevărat spectacol în Grecia, printre destinațiile vizitate amintind Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru aceștia și echipele lor. Din postura de prezentatori ai emisiunii, Irina, alături de soțul ei Răzvan Fodor vor povesti despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele locale.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre «Chefi fără limite». O să descoperiți, alături de noi, frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a declarat Irina Fodor.

„Chefi fără limite”, pe micile ecrane din primăvară

Emisiunea a fost filmată în totalitate în Grecia și spune povestea gastronomică a frumoaselor și exoticelor insule. Cum Irina i-a luat locul Ginei Pistol în aventura Asia Express, nu i-a fost greu să țină pasul și în Grecia. Astfel, leagănul civilizației europene a fost explorat la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina, ba chiar și înot, uneori. Cu această ocazie, telespectatorii vor descoperi frumusețea necunoscută a acestei țări, dar și cultura ei culinară deosebit de bogată.

Și dacă cei trei simpatici Chefi se vor ocupa de parte de divertisment și de spectacol a emisiunii, Irina Fodor va veni în completarea acestora. Rolul frumoasei prezentatoare va fi de a ne introduce în poveștile, mâncărurile și tradițiile locului. Cu toate că Antena 1 încă nu a anunțat când va avea loc premiera, de pe pagina de Instagram a emisiunii aflăm că va fi difuzată în primăvara anului 2022.

Care sunt regulile noii emisiuni culinare

În acest nou show culinar, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă. Scopul final al emisiunii este de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în condiții vitrege sau situații sub presiune. Cu toții vor intra în competiție cu șanse egale. Concurenții vor fi nevoiți să își găsească singuri ingrediente și ustensile de gătit. De această dată, și cei trei Chefi vor trebui să gătească cot la cot cu echipele lor. Totodată, Chefii au promis deja că sunt pregătiți de orice provocare și de a-și depăși limitele.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd”, a precizat chef Sorin Bontea cu privire la emisiunea „Chefi fără limite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *