Prima pagină » Cancan ultimă oră » Chef Patrizia, despre operațiile estetice: „Nu vreau să arăt ca la 20 de ani”

Chef Patrizia, despre operațiile estetice: „Nu vreau să arăt ca la 20 de ani”

23 nov. 2021, 15:42,
în Cancan ultimă oră

Chef Patrizia s-a mutat din Italia în România acum 30 de ani, iar, de atunci, are o carieră în ascensiune. Vedeta de televiziune originară din Italia, a fost jurat în show-urile culinare, iar, la moment, concurentă în „Asia Expres”. Chef Patrizia a recunoscut că nu are nici o intervenție estetică și nici nu-și dorește să apeleze la acestea.

Chiar dacă de mulți ani este mereu în lumina reflectoarelor, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, nu vrea să se transforme într-o femeie de 20 de ani. La vârsta pe care o are, vedeta este mulțumită de cum arată și nu vrea să apeleze la un medic estetician.

chef patrizia asezata pe un fotoliu rosu

Vedeta nu ezită să-și facă injecții cu acid hialuronic sau botox

Chef Patrizia, la vârsta de 50 de ani, nu are nicio operație estetică

Patrizia Paglieri, fosta jurată de la „MasterChef”, a mărturisit că are 50 de ani și îi place ce vede în oglindă. Vedeta a spus că își dorea să apeleze la ajutorul unui medic estetician pentru a-și face implant mamar, însă a renunțat rapid la acest gând. Fosta concurentă de la „Asia Expres” spune că îi este prea frică de astfel de intervenții, acceptându-se așa cum este ea.

Cu toate că a renunțat la ideea de a schimba ceva la fizicul ei, vedeta nu ezită să-și facă injecții cu acid hialuronic sau botox. Aceasta susține că uneori simte nevoia de puțin „refresh”.

„Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă”, a declarat Patrizia.

chef patrizia zambind intr-o barca pe un lac

Chef Patrizia are vârsta de 50 de ani

Patrizia Paglieri a spus că job-ul pe care îl are nu pune presiune pe ea pentru a apela la astfel de operații, vedeta nu pune accentul pe aspectul său fizic. De asemenea, Chef Patrizia a menționat că lipsa sânilor perfecți nu-i afectează meseria și nici relația cu partenerul său.

Vedeta a mărturisit ce trucuri folosește pentru aparițiile sale sexy:

„Îmi convine și așa, îmi pun un sutien mai bun și am rezolvat problema!  Nici faptul că sunt în lumina reflectoarelor nu m-a impulsionat să merg în zona asta, pentru că nu mă dezbrac și nu fac show culinar în costum de baie”, a spus Patrizia.

chef patrizia si fiul ei francy pe o terasa

Patrizia Paglieri are un baiat Francy

Chef Patrizia nu vrea să arate de 20 de ani: Ce contează cu adevărat pentru vedetă

Patrizia este foarte atentă la faptul cum arată, ea punând accent mai mult pe silueta sa. Singurul lucru la care vedeta este atentă sunt kilogramele sale. Aceasta are mare grijă ce mănâncă deoarece nu vrea să se îngrașe. Micile intervenții și injecții pe care le efectuează pentru aspectul fresh al feței nu fac decât să-i împrospăteze chipul. Chef Patrizia nu vrea să arate de 20 de ani, însă își dorește o siluetă echilibrată.

„În ultimii doi ani nu am stat foarte mult în bucătărie și a fost foarte ușor să-mi păstrez aceeași greutate. Nu am mai gătit toată ziua! Oricum, și atunci când stăteam în bucătărie nu mă îngrășam. Mă săturam doar de la miros și nu gustam încontinuu” , a mai spus Patrizia Paglieri.

La moment, Patrizia Paglieri de la Asia Expres a plecat pe „Drumul Împăraților” în sezonul 4 al emisiunii. Aceasta participă împreună cu fiul ei, Francy. Patrizia s-a despărțit de tatăl lui Francy când băiatul era doar un bebeluș. Chef Patrizia a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă atunci când băiatul ei era mic, deoarece se mutase de puțin timp în România și nu avea bani.

chef patrizia gatind in bucatarie

Patrizia Pagliere a fost jurată la „MasterChef”,

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024