Prima pagină » Cancan » Chef Joseph Hadad, și tată, și mamă pentru cei trei copii. Are o legătură specială cu Lipaz, mezina lui

Chef Joseph Hadad, și tată, și mamă pentru cei trei copii. Are o legătură specială cu Lipaz, mezina lui

15 iul. 2024, 11:26,
în Cancan

Chef Joseph Hadad este și tată, și mamă pentru cei trei copii ai săi, după ce soția sa a murit în urmă cu 15 ani. Celebrul bucătar a fost nevoit să se dedice creșterii băiatului și fetelor și nu și-a mai refăcut viața. Joseph Hadad recunoaște că cel mai greu i-a fost să se descurce cu Lipaz, fata cea mică, aceasta având doar 3 ani și jumătate când și-a pierdut mama.

Joseph Hadad nu are nevoie de prea multe prezentări, el fiind unul dintre cei mai iubiți și charismatici chefi din România. E cunoscut grație carierei sale TV, dar mereu a fost, întâi de toate, un tată foarte implicat. Mai cu seamă după moartea soției, acum 15 ani, s-a trezit nevoit să fie și mamă și tată pentru trei copii mici. Nu și-a mai refăcut viața, împărțindu-se doar între serviciu și copii, cărora trebuia să le asigure prezentul și viitorul, potrivit LPF.

Chef Joseph Hadad, și tată, și mamă pentru cei trei copii

Viața celebrului chef a luat o altă turnură în momentul când soția lui Joseph Hadad a murit de cancer la sân, la vârsta de 42 de ani. Dor, băiatul cel mare, avea atunci 16 ani, Daniela avea 10 ani, iar Lipaz, mezina, doar 3 ani şi jumătate. Cel mai greu i-a fost chef-ului să se descurce cu fetița cea mică. Deloc întâmplător, între ei s-a creat o relație specială, fapt pe care-l recunosc amândoi.

Recent, chef Joseph Hadad a vorbit despre relația specială pe care o are cu Lipaz. Potrivit declarațiilor făcute chiar de bucătar, în fiecare zi, fără excepție, tânăra îi pregătește un ceai pe care i-l lasă la capătul patului. Un gest mic în aparență, dar care ascunde atâtea sentimente frumoase.

„Să știe el că am făcut un gest. Îi pun cana, îi pun ceai și miere, și el doar pune apa caldă și toarnă și are ceai. Fac asta de mult timp, în fiecare zi. (…) Mereu o să fiu alături de el”, a declarat Lipaz în cadrul unei emisiuni TV.

Tânăra povestește că după ce s-a stins din viață cea care a adus-o pe lume, părintele ei i-a fost și mamă, și tată. Întrebat dacă ceilalți doi copii ai lui nu simt că îi acordă mai multă atenție mezinei, chef Joseph Hadad a mărturisit că, într-adevăr, au existat astfel de discuții, însă nu poate explica de ce legătura cu Lipaz este atât de puternică.

„Fata mea cea mai mică este cea mai apropiată de mine. Nu am știut cum să lupt cu fata, că îi era dor de mama ei. Nu am știut cum să lupt ca să iasă bine. Este greșeala mea că nu am aflat din timp de boala soției mele. Soția mea era foarte tânără când a murit. Fata cea mică avea zece luni când soția mea a aflat de boală. Am vândut tot ca să-mi salvez soția. Soția mea a avut nevoie de medicamente din America”, spunea chef Joseph Hadad în urmă cu ceva vreme.

Ce semnificație au numele copiilor lui Joseph Hadad

Lipaz, care încă locuiește cu tatăl ei, a ajuns o adevărată domnișoară la cei 18 ani ai săi şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti, ea fiind pasionată de managementul hotelier. Tânăra gătește adesea împreună cu tatăl ei.

Dor, băiatul cel mare al chef-ului, are 31 de ani, şi a studiat „Afaceri şi calculatoare”. Daniela este în Berlin, are 25 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază „Design comercial”. Și ea este pasionată de gastronomie, la fel ca tatăl ei, și îi calcă pe urme.

Chef Joseph Hadad, pe care l-am putut vedea la „Masterchef”, s-a născut pe 7 decembrie 1959 în Ierusalim, într-o familie cu tradiție în gastonomie, cu mama de origine marocană și tatăl tunisian. Cu ani în urmă, acestea a explicat și care este semnificația numelor purtate de cei trei copii ai săi.

„Paz este aur, iar Li înseamnă pentru mine. Deci Lipaz este aurul meu. La acest nume am adăugat și numele bunicii mele materne: Perrah, care înseamnă trandafir.

Băiatul este Dor David: Dor înseamnă viitor, iar David este numele socrului meu.

Daniela era la început Daniel, dar pentru că a fost foarte bolnavă când era mică, rabinul Katouri a decis să adăugăm și a la sfârșit, fiindcă asta însemna Dumnezeu, adică protecție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *