Prima pagină » Cancan ultimă oră » Chef Joseph Hadad, legătură specială cu fiica lui cea mică, Lipaz. Ce gest face zilnic tânăra pentru părintele său

Chef Joseph Hadad, legătură specială cu fiica lui cea mică, Lipaz. Ce gest face zilnic tânăra pentru părintele său

09 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Joseph Hadad nu are nevoie de prea multe prezentări, căci este unul dintre cei mai iubiți chefi din România. De-a lungul anilor, bucătarul s-a făcut remarcat datorită activității profesionale. Cu toate acestea, și aspectele personale au rămas în memoria publicului. Și-a pierdut soția în urmă cu mulți ani și de atunci a crescut singur trei copii. Recunoaște însă că, dintre toți, are o legătură specială cu fiica cea mică, Lipaz.

A rămas văduv cu mulți ani în urmă și de atunci a decis să își dedice viața copiilor și activității profesionale. În prezent, chef Joseph Hadad este, cu siguranță, un tată mândru, care nu ezită să aibă numai cuvinte de laudă la adresa copiilor săi ori de câte ori are ocazia.

Joseph Hadad, totul despre legătura specială pe care o are cu fiica lui cea mică, Lipaz

Recent, chef Joseph Hadad „a dat din casă” și a vorbit despre relația specială pe care o are cu unul dintre copiii săi, fiica cea mică, Lipaz. Potrivit declarațiilor făcute chiar de bucătar, în fiecare zi, fără excepție, tânăra îi pregătește tatălui său un ceai pe care i-l lasă la capătul patului.

„Să știe el că am făcut un gest. Îi pun cana, îi pun ceai și miere, și el doar pune apa caldă și toarnă și are ceai. Fac asta de mult timp, în fiecare zi. (…) Mereu o să fiu alături de el”, a spus Lipaz în cadrul unei emisiuni TV.

Tânăra povestește că după ce s-a stins din viață cea care a adus-o pe lume, tatăl ei i-a fost și mamă și tată. Întrebat dacă ceilalți doi copii ai lui nu simt că îi acordă mai multă atenție mezinei, chef Joseph Hadad a mărturisit că într-adevăr au existat astfel de discuții, însă nu poate explica de ce legătura cu Lipaz este atât de puternică.

„Da, era discuția, dar nu am niciun răspuns. Ei înțeleg”, a spus bucătarul.

Soția lui Joseph Hadad a murit când Lipaz avea 10 luni

După ce soția lui chef Joseph Hadad a decedat, acesta a crescut singur cei trei copii pe care îi au împreună. Lipaz avea 10 luni când mama ei a murit.

„Fata mea cea mai mică este cea mai apropiată de mine. Nu am știut cum să lupt cu fata că îi era dor de mama ei. Nu am știut cum să lupt ca să iasă bine. Este greșeala mea că nu am aflat din timp de boala soției mele. Soția mea era foarte tânără când a murit. Fata cea mică avea zece luni când soția mea a aflat de boală. Am vândut tot ca să-mi salvez soția. Soția mea a avut nevoie de medicamente din America”, spunea chef Joseph Hadad cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024