Prima pagină » Cancan » Chef Florin Dumitrescu, accident grav în bucătărie. A curs sânge

Chef Florin Dumitrescu, accident grav în bucătărie. A curs sânge

07 dec. 2020, 07:46,
în Cancan

Îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a suferit un accident în bucătărie care a lăsat urme pe brațul său. Însă vina o poartă iubita lui Speak, care, într-un moment de neatenție, l-a zgâriat până la sânge. Până la urmă, cel care a plătit greșeala Ștefaniei a fost tocmai Speak.

Ștefania, iubita lui Speak, l-a rănit serios pe juratul de la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a fost accidentat serios de iubita lui Speak, Ștefania, în timp ce se afla pe platoul de filmare. Frumoasa cântăreață a reușit să îl rănească pe bucătar și a curs sânge în bucătărie.

Chef Florin Dumitrescu, accident în bucătărie

Ștefania l-a zgâriat pe Florin Dumitrescu, care a rămas cu 5 urme dureroase de unghii pe braț. Totul s-a întâmplat din neatenție, în câteva fracțiuni de secundă, iar sângele și-a făcut rapid prezența. Ștefania a încercat să își ceară scuze public pentru greșeala sa, însă juratul nici nu vrea să audă.

Deci nu pot să cred că eu ți-am făcut asta, adică pot să cred, dar chiar îmi pare rău. Abia mi-am pus unghiile și nu știu să mă comport cu ele încă. Îmi mai ia vreo 2 zile. Doamne ferește, îmi pare rău, mă ierți?”, a spus Ștefania.

Deși Ștefania și-a cerut iertare pentru greșeala comisă, iubitul ei a fost cel tras la răspundere și a trebuit să „plătească” pentru derapajul partenerei sale. Pentru cele 5 zgârieturi de pe brațul lui, Speak a avut de plătit câte o sticlă de rom.

A fost un accident făcut cu drag

Cum Speak este mai tot timpul pe platoul de filmare, frumoasa lui iubită îi ține companie din când în când, atunci când are timp de o pauză. Însă, Ștefania este cunoscută pentru firea ei energică și tot timpul veselă și se poate spune că umple culisele de la Chefi la cuțite cu zâmbetul ei. Numai că, de data aceasta, fireea ei agitată a dus la accidentul care a lăsat urme pe brațul lui Florin Dumitrescu.

Ștefania a povestit cum s-a întâmplat totul și a explicat că nu a avut niciodată intenția de a-l răni serios pe Florin Dumitrescu. Ea a mărturisit că a dorit să-i dea juratului ceva dulce și l-a prins de mână, moment în care juratul s-a smucit, iar inevitabilul s-a produs. Totuși, Ștefania spune că zgârietura a fost „tot de drag”.

Oricum, Florin Dumitrescu nu este la primul incident în această emisiune. Într-una din edițiile trecute chef Dumitrescu a făcut un scandal monstru, după ce i s-a pus pata pe chef Scărlătescu.

Speak va fi coprezentator, alături de Gina Pistol

Frumoasa prezentatoare Gina Pistol este însărcinată cu primul copil, motiv pentru care vedeta are nevoie de ajutor să prezinte emisiunea Chefi la cuțite. Noul partener este chiar Speak, un artist foarte îndrăgit de publicul român.

El a declarat că va susține concurenții înainte să ajungă în fața juraților. Și cum Speak este aproape tot timpul pe platoul de filmare, frumoasa lui iubită Ștefania îi ține companie din când în când. Numai că prezența ei a lăsat urme de sânge, iar victima i-a căzut chiar Florin Dumitrescu, care a suferit acel accident în bucătărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024