Prima pagină » Cancan ultimă oră » Chef Cătălin Scărlătescu a făcut publică una din rețetele lui speciale: „Reţeta asta era bestseller la noi pe terasă”

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut publică una din rețetele lui speciale: „Reţeta asta era bestseller la noi pe terasă”

07 feb. 2022, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Chef Cătălin Scărlătescu a decis să dezvăluie secretul snițelelor perfecte: „Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi”.

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta unuia dintre preparatele culinare cu care reușește mereu să impresioneze în bucătărie. Este vorba despre șnițelul de pui, un preparat pe cât se simplu, pe atât de savuros, dacă știi cum să îl gătești în mod corect. Acesta a decis acum să împărtășească rețeta cu toată lumea.

Chef Scărlătescu a decis să împărtășească rețeta cu toată lumea

Chef Scărlătescu are un mod special de a prăgăti șnțelele de pui, iar acum a decis să împărtășească rețeta cu toată lumea. Se pare că secretul celor mai bune șnițele de pui stă în crustă.

„În 2003 înnebunise lumea cu crochete de pui, reţeta asta era bestseller la noi pe terasă. La un moment dat, un client a cerut să fac ceva la gujoanele de pui, să fie mai altfel. M-am întors nervos în bucătărie, am luat o pungă de fulgi de porumb care era pe acolo şi am dat cu ea de perete şi de masă. Am auzit cum s-au zdrobit alea şi mi-a venit ideea să le dau prin crocantul obţinut. Aşa mi-a venit ideea. Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi”, a povestit Chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Rețeta lui Cătălin Scărlătescu pentru cele mai bune șnițele din pui

Modul de preparare al șnițelelor de pui după rețeta lui Cătălin Scărlătescu este unul cât se poate de simplu. Pentru ca șnițelul să fie gustos, Chef Scărlătescu asezonează bucățile de carne de pui cu sare, piper și ierburi aromatice (la alegere, în funcție de preferințe). Bucățile de carne se trec printr-un amestec pe bază de unt, iar apoi, printr-un mix de fulgi de porumb fin zdrobiți și miere. Șnițelele se prăjesc în baie de ulei și se servesc alături de garnitura preferată.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024