Prima pagină » Cancan » Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, declarații halucinante la adresa tatălui ei: „Am fost țapul ispășitor și preșul lui dintotdeauna”
Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, declarații halucinante la adresa tatălui ei:

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, declarații halucinante la adresa tatălui ei: „Am fost țapul ispășitor și preșul lui dintotdeauna”

23 aug. 2024, 20:40,
Simona Ciobanu în Cancan

Charlotte Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant adresat Ioanei Năstase, actuala soție a tatălui său, după ce acesta a acuzat-o pe Ioana de infidelitate. Charlotte a subliniat că tatăl ei a avut un comportament neadecvat față de femeile din viața sa.

„Frumoasă atât pe interior, cât și pe exterior. Tatăl meu mi-a spus atât de multe minciuni despre tine. Îmi pare rău că l-am crezut. Sper să te întâlnesc curând, Ioana Năstase. Am fost țapul ispășitor și preșul lui Ilie Năstase dintotdeauna, încă de când a vărsat vin pe mine în clasa întâi, când aveam doar 4 ani, și m-a învinuit pe mine. Ești incredibilă și nu-l lăsa să te doboare”, a scris Charlotte pe internet.

Ioana Năstase a răspuns la rândul său cu emoție mesajului lui Charlotte: „Ce frumos! Îți mulțumesc din suflet și trebuie să recunosc ca m-ai făcut să plâng.”

Dialogul a continuat cu Charlotte exprimându-și sprijinul necondiționat pentru Ioana și familia ei: „Dragă, nu, sper că lacrimi de bucurie. Te rog, chiar cred că ești un suflet atât de curat și o inimă curată. Voi face orice pentru voi, sunteți familia mea pentru totdeauna.”

Ilie Năstase a spus de ce nu mai vorbește cu fiica sa Charlotte

În același timp, Ilie Năstase a declarat recent că nu mai are o relație cu fiica sa adoptivă, Charlotte, care locuiește în SUA, din cauza activității acesteia pe OnlyFans.

Ilie Năstase a explicat că ruptura dintre el și Charlotte s-a produs când aceasta a început să posteze pe OnlyFans.

„Eu personal am blocat-o acum trei ani, când a apărut cu pozele pe OnlyFans. De atunci, nu mai am nici o treabă cu ea,” a spus el într-un interviu pentru SpyNews.

Fostul tenismen a mai adăugat: „Îi doresc sănătate, dar nu mai vreau scandaluri. Am ajutat-o când a avut nevoie, i-am plătit școala, dar acum fiecare își vede de viața lui.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024