Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Cezar Irimia, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer din România, discută la BZI LIVE despre lipsa medicamentelor și a investigațiilor de specialitate, cu care se confruntă pacienții neoplazici.

LIVE VIDEO – Cezar Irimia, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer din România, discută la BZI LIVE despre lipsa medicamentelor și a investigațiilor de specialitate, cu care se confruntă pacienții neoplazici.

11 feb. 2024, 12:42, 1 ,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Cezar Irimia, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer din România, discută la BZI LIVE despre lipsa medicamentelor și a investigațiilor de specialitate, cu care se confruntă pacienții neoplazici.

Cum a început anul pentru pacienții diagnosticați cu cancer? Există medicație pentru toate tipurile de neoplazii? Numărul medicilor specialiști este suficient pentru numărul tot mai mare a pacienților cu cancer? Acestea dar și alte subiecte în emisiunea din 12 februarie 2024, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, împreună cu invitatul Cezar Irimia, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer din România.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Acest Cezar Irimia este un infractor nu reprezinta interesele bolnavilor de cancer. Am dovezi am trimis pe adresa valida de email a dl. Cezar Irimia documente medicale si am solicitat ajutor pentru verisoara mea operata de cancer dansa nevazatoare, cele 2 fiice tot nevazatoare, am rugat sa fie ajutata pentru asistenta de catre o persoana calificata. Dl. Cezar nu a raspuns la apelul disperat pentru ajutorul unui bolnav de cancer plus handicapul de a fi nevazator. Din pacate verisoara mea a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *