Prima pagină » Local » Cetățenii sunt extrem de supărați pe autoritățile ieșene. Zeci de persoane solicită răspunsuri
Cetățenii sunt extrem de supărați pe autoritățile ieșene. Zeci de persoane solicită răspunsuri

Cetățenii sunt extrem de supărați pe autoritățile ieșene. Zeci de persoane solicită răspunsuri

09 ian. 2024, 10:10, 14 ,
în Local

În urma primului episod de ninsoare și viscol din această iarnă, Iașul a rămas paralizat. Școlile s-au închis, circulația rutieră a fost suspendată sau blocată, iar oamenii au rămas blocați în case.

În acest context, zeci de persoane și-au arătat nemulțumirea și au cerut răspunsuri la o serie de întrebări adresate autorităților ieșene.

„După o jumătate de zi de ninsoare, Iașul este „varză” la capitolul asigurarea condițiilor pentru circulație și transport!!!
1. Unde sunt utilajele pentru deszăpezire!?!?.
Toate căile principale de acces (bulevarde, străzi) sunt pline de zăpadă, fără a se vedea că s-a încercat măcar deszăpezirea lor. Am rulat mai bine de 4 ore în continuu, din Dacia până în Socola, Poitiers, CUG, Nicolina, Galata s.a. Nici măcar UN utilaj.

2. Unde sunt utilajele pentru curățat trotuarele, pe care vara le afișați cu atâta emfază și care consumă combustibilul degeaba.

3. Unde sunt lucrătorii de la Salubris!?!?
Staţiile mijloacelor de transport în comun, trecerile pentru pietoni, trotuarele, sunt total impracticabile.
Ca în fiecare an, după ce se topește zăpada, apar, în echipe de câte 10….15 lucrători, defilând pe străzi, triumfători, cu lopețile pe umăr.

4. Unde sunt inspectorii primăriei și polițiștii locali!?!?
Dacă nu mai există simț civic, măcar să se aplice legea!!! Nu există obligația legală ca fiecare persoană fizică și/sau juridica să curețe de zăpadă căile pietonale (trotuarele) adiacente reședinței/sediului!?!?
Polițiștii locali stau în stradă doar vara, să „păzească” măturatul străzilor și plantarea de flori!?!?

5. Unde sunt polițiștii de la rutieră!?
Cine dirijează circulația în situația ambuteiajelor!?
Cine îi sancționează pe cei care staționează în mijlocul străzii, îngreunând/blocând circulaţia!?!?

6. Cine îi sancționează pe cei care stau la căldurica, care au contracte frumușele pentru deszăpezire și nu prestează serviciile!?!?
7. CINE VA AVEA CURAJUL ÎN CURÂND, ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ, SĂ AFIRME CĂ „A FĂCUT TOTUL PENTRU BUNUL MERS AL TREBURILOR ORAŞULUI” ŞI CĂ „A FĂCUT TOTUL PENTRU BINELE IEŞENILOR”!?!?

IEŞENII AŞTEAPTĂ RĂSPUNSURI LA ACESTE ÎNTREBĂRI!”, au transmis cetățenii orașului Iași.

Comentarii
  • la puscarie cu plosnita corupta de chirika !!!

  • Scarlateanu Tudor

    bataie de joc din partea conducerii Primariei ca nu sa deranjat sa dispuna curatarea trotuarelor si mai asteptati sa fiti votati aceeasi

  • E sunt foarte multumit… asa mai vad si prostii care au votat cu Chirica…

  • Nu-l votez nici pe Chirica dar nici pe traseistul Bodea … care a mâncat salariul degeaba in Senat …nefăcând nimic pt Iași.

  • Un pnl- ist mediocru si corupt ca toti pnl- istii. Jos cu Chirica,,demisia si alegeri, sa fim foarte atenti la vot. Ne- am lamurit cu mafia psd- pnl, exclus pnl- psd la voturile iesenilor.! La gunoi lichele pnl- psd!

  • Unde sunt uiltilajelebmsi animalule mai?????? Alea cu sutele care tot spuneți!

  • ce asteptari sa ai de la astia, nici nu stii cu cine sa mai votezi…la prima ninsoare suntem varza, da suntem buni la stricat spatiile verzi si copacii, punem porcaria aia de iarba, nu tu gard viu, niste popice zdravene sa nu mai parcheze nesimtitul pe spatiul verde…etc.

  • Strazile mici cine le curata? Pana la strazile alea pricipale cum ajungem

  • Dar în Miroslava? Ce face cea mai bogata primărie? Rușine! Nu ați trimis o mașină!

  • administratie incompetenta, un primar incompetent, inconjurat de directorasi incompetenti care fac pe zbirii in institutii stiind ca au protectia primarului. Inca putin si vom scapa de ei. E timpul!

  • student la gegrafie

    Păcat de Orașul Iași numit din câte am auzit și Orașul celor 5 stele, dar dacă cetățenii îi votează pe aceeași înseamnă că își merită soarta să înoate prin nămeți când merg la muncă sau / și la cumpărături. Trebuie dată o legea să nu se mai plimbe politicienii de la un partid la altul că înseamnă cât de incompetenți sunt și disperați după funcții pentru bani.

  • Acest plictisit numit chirica nu a avut nici o viziune asupra orasului, nu parcari, nu arhitectura orasului, nu strazi, nu pasaje, doar vorbe goale, artificii, festivism ieftin, bai de multime cu asistati, betii. Sute de mii, milioane de euro aruncati pe prostii, esports, armin van buuren, tinichele si statuiete. FeTeasca Dumnezeu, vorba lui, sa mai fie ales inca un mandat, ne ducem de rapa. Omul a luat-o pe aratura.

  • Solicita raspunsuri? Le gasesc usor, in cabina de vot.

  • era frig afara si n-au putut scoate oamenii angajati pt dezapezire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024