Prima pagină » Actualitate » Cetăţenii din Timişoara sunt revoltaţi pentru că administraţia condusă de Dominic Fritz (USR) împrăştie substanţe toxice în plină caniculă
Cetăţenii din Timişoara sunt revoltaţi pentru că administraţia condusă de Dominic Fritz (USR) împrăştie substanţe toxice în plină caniculă

Cetăţenii din Timişoara sunt revoltaţi pentru că administraţia condusă de Dominic Fritz (USR) împrăştie substanţe toxice în plină caniculă

13 iul. 2021, 11:20,
George Cristian în Actualitate

Incă un scandal în Timişoara unde cetăţenii se revoltă pe incapacitatea administraţiei condusă de Dominic Fritz (USR) de a gestiona problema ţânţarilor. Altfel spus, oamenii sunt nevoiţi să suporte o acţiune de dezinsecție care, cumulată cu canicula, pur şi simplu îi intoxică pe timişoreni.

În plină perioadă caniculară, timişorenii ies dimineaţa din case pantru a îşi face cumpărăturile. Totuşi, între orele 6:30 – 8 și 20 – 22, orele în care aerul este mai respirabil, avioane de mici dimensiuni împrăştie substanţe chiar peste oamenii care merg pe stradă.

Administraţia condusă de Dominic Fritz, măsuri reprobabile de dezinsecție

Altfel spus, cetăţenii se plâng că sunt intoxicaţi. Conform stiripesurse.ro, în Timişoara administraţia condusă de Dominic Fritz, împrăştie substanţe toxice chiar în perioada de timp în care timişorenii circulă. Vorbim despre faptul că în intervalul orar 6:30 – 8 și 20-22, la orele în care aerul este mai respirabil şi la orele în care o bună parte din populaţie aleagă să iasă din casă, avioane de mici dimensiuni circulă şi împrăştie prin aer substanţe toxice.
În pofid faptului că substanţele folosite nu sunt toxice dacă sunt folosite în cantităţi mici, acestea rămân în aer circa o oră de la dispersia acestora. Conform stiripesurse.ro, inhalarea acestora poate avea efecte nocive.

Jurnaliştii au cerut administrației Fritz să explice de ce dezinsecția se face la aceste ore, momentan nu au primit niciun răspuns.

Dominic Fritz în centrul mai multor scandaluri de când a preluat conducerea Timișoarei

Dominic Fritz, primarul susţinut de USR s-a aflat în centrul a mai multor scanaluri. Incă de la preluarea scaunului de primar al Timișoarei, Fritz a promis o mai mare transparentă a instituţiei pe care o conduce. Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, l-a numit şef de cabinet pe Dan Resitnec, consilier local USR dar și președintele USR Timişoara. Acest lucru a stârnit o revoltă în mai multe cercuri. Vorbim despre faptul că, într-un mare oraş universitar cum este Timişoara, nu s-a înscris nimeni la concursul care a fost câștigat de Resitnec, fiind singurul participant. De altfel numele a fost ţinut la secret până când a fost câștigat concursul.

O altă controversă legată de numele lui Dominic Fritz este cea în care edilul USR-PLUS a menționat faptul că doar persoanele vaccinate ar trebui să beneficieze de relaxare și de alte beneficii.

În altă ordine de ide, Dominic Fritz şi-a anunţat candidatura pentru șefia formaţiunii USR-PLUS.

„Am anunțat astăzi (n. red. 6 iunie 2021) colegilor din USR PLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș. După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *