Prima pagină » Cultural » Cerința specială pe care a avut-o Andreea Antonescu la botezul fiicei sale. “Nu dați în mine”

Cerința specială pe care a avut-o Andreea Antonescu la botezul fiicei sale. “Nu dați în mine”

27 iun. 2023, 10:36,
BZI.ro, în Cultural

Micuța Venice Victoria, fiica de 6 luni a Andreei Antonescu și a lui Victor Vrînceanu, a fost botezată sâmbătă, 24 iunie, la Mănăstirea Cașin din Capitală. Solista a publicat pe Instagram poze de la botez, în care apare alături de fetele ei, Sienna și Venice Victoria, toate trei fiind îmbrăcate în ținute roz, absolut spectaculoase.

Cerința specială pe care a avut-o Andreea Antonescu

Pe timpul ceremoniei, artista a avut o cerință specială pentru preotul de acolo.

„Venice Victoria e și foarte curioasă și după cum îmi place mie să povestesc tuturor, capul ei se întoarce peste tot, ca într-o mișcare de 360 de grade. E foarte atentă la absolut orice, la mișcare, la toate detaliile. La un moment dat, când a trebuit s-o dezbrăcăm înainte de a fi băgată în cristelniță, a început să plângă.

Foarte probabil fiindcă ea de acolo de jos nu mai vedea decât câteva capete aplecate deasupra ei. Ca și cum ne-ar fi spus, ce-mi faceți voi mie, aici, fiindcă am o grămadă de lucruri de analizat și voi m-ați pus jos. După care s-a liniștit, iar în cristelniță n-a plâns deloc!”, a declarat Andreea Antonescu pentru Impact.ro.

Solista a avut și o rugăminte mai specială pentru preotul de la Mănăstirea Cașin, care a oficiat slujba de creștinare. L-a rugat să nu o bage pe Venice în cristelniță, ci doar să îi pună apă pe creștet. „Ce-i drept, părintele a ascultat rugămintea mea și totodată și a nașilor, de a nu băga copilul cu tot în cristelniță! Știu, sunt tradiții, dar nu dați în mine! Asta e, sunt mama și mă ia și pe mine panica în anumite momente!

În rest, a fost foarte cumințică și chiar m-a impresionat că atunci când am mers în fața altarului cu toții, părinți și nași, era captată de tot ce era acolo. Am sperat și-mi doresc ca micuța, asemenea Siennei, să fie o fetiță spiritual și credincioasă. Fiindcă despre asta e vorba, într-un final!”, a mai spus Andreea pentru Impact.ro.

Andreea Antonescu, meniu de cinci stele la botezul fiicei sale

Andreea Antonescu a optat pentru un meniu de cinci stele la botezul fiicei sale, Venice Victoria, care a avut loc în weekend.

Ceremonia religioasă a fost oficiată de același preot care a botezat-o și pe cealaltă fiică a artistei, Sienna.

În ceea ce privește petrecerea de după creștinare, aceasta a avut loc la o locație de lângă Pădurea Snagov. Meniul a fost unul diversificat dar și sofisticat în același timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *