Prima pagină » Titlurile zilei » Cerere în căsătorie unică la Iași! Un tânăr a vrut ca viitoarea sa soție să vadă totul ca din avion. Iată cum a decurs totul – FOTO/VIDEO/EXCLUSIV

Cerere în căsătorie unică la Iași! Un tânăr a vrut ca viitoarea sa soție să vadă totul ca din avion. Iată cum a decurs totul – FOTO/VIDEO/EXCLUSIV

19 aug. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Imaginația viitorilor miri pare că nu are limită. Un tânăr a vrut ca viitoarea sa soție să vadă totul ca din avion. Mai mulți apropiați de-ai viitorilor miri au fost martori. În comuna unde s-a petrecut evenimentul, localnicii sunt obișnuiți cu lucrurile ieșite din comun

Comuna Coarnele Caprei din județul Iași pare să fie locul în care tinerii se întrec în organizarea celor mai frumoase nunți. De ceva vreme, aici se desfășoară un fel de concurs. Aproape în fiecare weekend, tinerii își jură iubire veșnică, iar imaginile de la aceste evenimente fac înconjurul internetului. În urmă cu câteva zile, în comuna anterior menționată, Iulian s-a gândit să o ceară în căsătorie pe Georgiana într-un mod unic.

Tânărul care a cunoscut-o pe viitoarea sa soție pe data de 10 august 2021 s-a gândit că după doi ani de relație ar fi timpul să facă următorul pas. Acestea fiind spuse, Iulian a pus la cale un plan alături de prietenii săi, iar viitoarea sa soție ar fi putut vedea mesajul tânărului chiar dintr-un avion. Pe mai multe autoturisme a fost scris: „Vrei să fii soția mea?”.

Desigur, Georgiana a acceptat, iar iubitul ei i-a oferit un braț de trandafiri roșii. Cererea în căsătorie unică în Coarnele Caprei a fost înregistrată, iar imaginile cu cei doi tineri au făcut înconjurul Internetului.

Un tânăr a vrut ca viitoarea sa soție să vadă totul ca din avion

Acest gen de evenimente nu sunt străine pentru localnicii din Coarnele Caprei. Cu doar câteva săptămâni în urmă, o mireasă din aceeași comună a ajuns virală pe TikTok. A fost plimbată cu roaba la McDonald’s, chiar în noaptea nunții sale. Scena s-a petrecut în zona Gării Iași. Mai mulți bărbați „deghizați” în muncitori au plimbat-o pe brunetă prin parcarea restaurantului, iar mai apoi au dus-o în fața angajaților pentru a comanda meniul preferat. Spectacolul pe care atât mireasa, cât și invitații l-au dat în miez de noapte a stârnit reacții pozitive. Tânăra este de loc din comuna ieșeană Coarnele Caprei.

Crenguța și Cătălin și-au unit destinele anul trecut, însă abia în această vară au dat o petrecere în cinstea evenimentului. Cei doi miri au strălucit la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Iași alături de zeci de invitați. Foarte multe fotografii și videoclipuri au fost postate de miri în mediul online și au strâns sute de reacții.

Cert este că astfel de evenimente vor mai avea loc în comuna ieșeană Coarnele Caprei. „Competiția” dintre tineri nu face decât ca unele dintre cele mai importante evenimente din viață să fie organizate exemplar.

Iată că acum un tânăr a vrut ca viitoarea sa soție să vadă totul ca din avion, dar cine știe ce va pune la cale alt tânăr din aceeași comună în viitor.

Comentarii
  • Noroc de Tik-tok, că altfel da faliment aeroflota.

  • Vai de mine cum a prostit fata smecherasu .Da si gagica a pus botoxul..Niste coli de hartie pe masini si un buchet de flori care nu costa decat cateva zeci de lei.Un calic rupt in fund in mijlocul drumului.Probabil l-a costat mai mult sa fie dat la ziar.A mea m-a scurs de parai pana i-am pus inelul.Excursii prin Grecia,litoralul romanesc,Spania,Turcia ,la munte si saci intregi de toale,posete si pantofi de lux.Am doua camere pline numai de boarfe de ale ei pana in tavan.Asa imi trebuie daca am vrut nevasta frumoasa si stilata.Nu ca ma laud..Macar am avut bunul simt sa nu fiu dat la ziar .

  • Dr.Alban ( Bularga 90210 )

    @iesean…lasă fanteziile. Auzi la el, „nevasta faină” tu încă stai cu părinții, nu ai femeie, nu ai decât o iapă pe numele ei de fată Fefeleaga!
    @iesean…tu esti troll dintr-un sat din munți și de când a băgat romtelecom net 2G in zonă, numai comentarii de rahat postezi.
    Mergi la somn, in vis poți fi ce vrei tu…in viața reala esti Ø (zero barat)

  • Iar avionul era de fapt o dronă normală mai mititică care a filmat scena regizata cap coadă pînă și fata era îmbrăcată și machiată corespunzător rolului scenetei siropoase !, in rest să fie sănătoși și numai bine ! Dar acestă scenetă regizată nu e știre de interes public și nu interesează pe nimeni

  • sa ne chemati si la divort

  • Lame. Nimic original, doar o imitație. Daca nu cumva avionul face parte din viața zilnică a celor doi.
    Eu suspectez însă faptul că elicopterele fac parte din rutina zilnica a flăcăului imitator. Iar ei îi place. Acum încearcă să alunge monotonia, cu avioane.

  • Avionul a fost un C130 Hercules. Altul nu putea ridica tancheta blonda de la sol.
    Daca ii punea o casca și un combinezon camo, era perfect pentru descurajarea rușilor. Văzând ce huidume avem la trupele para, nu s-ar mai fi încumetat să atace flancul estic al NATO. Ajunge doar sa cadă peste un inamic, iar ăla e mort și îngropat pe loc 🙂

  • a ta era mai scolita . a rupt popicele de la baza si avea nevoie de un fraier.

  • Ba, stie cineva cine e cameramanu? E din sat sau orasu Iasi? Faine poze & filmarea hd, …vreau sa-l angajez la nunta mea ce are loc exact peste 15 ani, …pana atunci poate mai invata sa faca poze calumea. 🙂

  • Hai că la prostit pe fraier huiduma , pe la 40 de ani dacă comenteză îl face terci

  • Calici rupti in fund care vor sa faca spectatcol. N-au nici dupa ce bea apa dar sunt vedete pe tik-tok. Cocalareala din ziua de azi.

  • Sfântu Țepterie

    Mișto mireasa,dacă îi pui șenile o poți trimite pe front să lupte cu rușii

  • Cocalar cu drona

    Urmează dansul șenilatei

  • Anonimus venețianul

    Mare știre… 2 terchea – berchea care se dau in stambă pe scena virtuală pt astfel de retarzi adica pe tik-tok. Artiști de vază din metropola… Coarnele Caprei…. de acum va sta capră cu acte….

  • Coarnele vacii si poola boului

    Dupa ce o ia de nevasta o trimite la produs in UK 😂😂😂

  • Prost pe tiktok

    O belit plua fraeru

  • Cocălăreală, cocalarism, cocalari de coarnele caprei! Tărani sadea, s-au filmat intre lanuri, pt ca acolo s-au nascut! Pariu ca aveau pamant sub unghii si la maiini si la picioare! Pe cine intereseaza si de ce trebuie sa iasa in evidenta cu asa ceva! Macar daca era ceva de capul lor, !!! Doi tărănuși care au descoperit si ei tik tok ul! Dizgratioși..grețoși !!!! Bleah

  • Știre de kakat despre niște nimeni cu care Ieșenii nu au nici o treabă și de fapt ne doare în sulă de combinația lor

  • Fotograful e bestial.
    A meritat strachina de borș ca platâ pt serviciul prestat. Filmare vhs sau hd?
    Telefonul lu’ nevasta-mea filmeaza 8K 😛

  • Ce mai stire de cacat!!!!!!!!!!!!!! Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mamăăă, îs ditamai tancurile! Amandoi au peste 200 kile! Dizgratioși!

  • Ce mireasa ,ce minune/
    …ea manâncâ numai prune/
    ….. la,la,laaaaaaa !

  • Acces din rect

    Să vină vulpițaaaaa

  • După ce că are o așa nasoala, mai faceți și mișto de bietul om. Nu e deja destul de nenorocit?

  • Stai so vezi pe la 50 de ani ! O sa crezi că e sora lui Moby Dik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *