Prima pagină » Actualitate » Cerere în căsătorie cu cel mai ieftin inel! De unde a fost luată bijuteria și cât a costat
Cerere în căsătorie cu cel mai ieftin inel! De unde a fost luată bijuteria și cât a costat

Cerere în căsătorie cu cel mai ieftin inel! De unde a fost luată bijuteria și cât a costat

21 oct. 2024, 10:20,
Mirela Gabriela Todosi în Actualitate

O femeie a avut parte de o cerere în căsătorie cu cel mai ieftin inel! Logodnicul a cumpărat inelul cu o sumă derizorie, iar iubita sa a rămas șocată când a aflat adevărul. Iată de unde a fost luată bijuteria și cât a costat.

Cerere în căsătorie cu cel mai ieftin inel!

O femeie a aflat că inelul ei de logodnă a fost cumpărat de pe Temu. Furia acesteia s-a declanșat când partenerul ei a recunoscut că bijuteria a costat doar 38 de dolari. Apropiații femeii au rămas uimiți de gestul pe care iubitul acesteia l-a făcut. Femeia are de gând să se despartă de iubitul ei, care a cerut-o în căsătorie cu un inel de pe Temu.

,,Nu m-am gândit la nimic până ieri. Eram în pat și l-am întrebat dacă este diamant, mai mult din curiozitate… Mi-a spus că nu știe și că va trebui să caute. Când m-am uitat la telefonul lui, era în aplicația Temu. L-am întrebat dacă l-a luat de acolo și nu a răspuns. Așa că l-am întrebat din nou, iar el a răspuns ceva de genul „contează?” și a părăsit camera, ajungând să doarmă pe canapea.”

Femeia le-a mărturisit internauților că după câteva conversații cu logodnicul ei, bărbatul i-a sugerat să aleagă ea însăși un inel nou și să îl cumpere din banii ei. Internauții au fost șocați și i-au lăsat mesaje încurajatoare femeii, iar unii au sfătuit-o să se despartă de iubitul ei.

,,Acesta va fi viitorul tău dacă te căsătorești cu el.”, a spus cineva.

,,Îți arată exact cine este. Este zgârcit și acum se așteaptă ca tu să-ți cumperi propriul inel.”

Cert este că femeia a rămas șocată de gestul celui care urma să îi devină soț. Bărbatul a cerut-o în căsătorie cu un inel luat de pe Temu, care valorează 38 de dolari.

Tinerii renunță la nunțile clasice

Nunțile clasice au devenit „demodate”, iar tinerii îndrăgostiți caută, tot mai mult, să-și surprindă invitații cu lucruri spectaculoase. Foarte mulți doresc să își organizeze nunta în aer liber. O organizatoare de nunți a mărturisit că viitorii miri nu își doresc nunți cu mulți invitați, ci optează pentru eleganță și simplitate. Noua modă a anului 2024 a fost dictată de pandemie. În perioada cu restricții, petrecerile au fost organizate în aer liber, iar tinerii au descoperit frumusețea acestor evenimente organizate afară.

În anul 2025, nunțile cu mulți invitați vor fi pe cale de dispariție. Tinerii preferă nunțile intime, în familie și optează pentru o petrecere de nuntă mai restrânsă.

„Având în vedere că este cea mai importantă petrecere din viața de cuplu, nu pot lipsi persoanele foarte apropiate. Tot mai mulți miri au început să reducă numărul de invitați, își doresc petreceri mai intime, cu cei apropiați. Sunt la modă nunțile cu maximum o sută de persoane, care sunt mai ușor de gestionat și de organizat. Nu putem spune că nu mai există încă și cunoscutele petreceri, cu sute de persoane, dar au început să fie mai rare. Tinerii, în general, invită la petrecere doar persoanele apropiate, iar acest lucru l-am observat în ultimii doi-trei ani.”, a declarat un organizator de nunți.

Și cererile în căsătorie sunt din ce în ce mai surprinzătoare. Recent, un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă cumpărat de pe Temu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024