Prima pagină » National » Cenzură la TVR? Ionuț Cristache anunță că postul a scos din grilă emisiunea pentru că era invitat Marcel Ciolacu
Cenzură la TVR? Ionuț Cristache anunță că postul a scos din grilă emisiunea pentru că era invitat Marcel Ciolacu

Cenzură la TVR? Ionuț Cristache anunță că postul a scos din grilă emisiunea pentru că era invitat Marcel Ciolacu

02 sept. 2021, 14:30,
în National

Incă un scandal în TVR, compania de televiziune de stat. De această dată, prezentatorul TV Ionuț Cristache anunță faptul că actuala conducere ar fi cenzurat emisiunea moderată. Motivul pentru care emisiunea România9 nu va fi difuzată azi pentru că Marcel Ciolacu era invitat.

Nu este prima dată când Ionuț Cristache îi acuză pe cei de la TVR de cenzură sau de alte faptule. De exemplu,aceeași emisiune a fost mutată din prime time, în pofida faptului că făcea rating peste media televiziunii de stat.

Ionuț Cristache anunță incă o nouă cenzură la TVR din cauza faptului că Marcel Ciolacu este invitat

Într-o postare publicată pe reţelele de socializare se arată faptul că emisiunea România9 nu va fi difuzată în această zi de către cei de la TVR. De altfel, motivul care ar sta la baza deciziei este faptul că moderatorul îl are invitat pe Marcel Ciolacu, președintele PSD:

„Tocmai am fost anunţaţi de conducerea TVR, mai exact de Eduard Darvariu, ca emisiunea #Romania9 de azi, ca şi cea de ieri, este scoasă de pe post şi înlocuită cu o ediţie specială! Asta în condiţiile în care invitatul zilei era cunoscut, era de interes public ca vocea celui mai mare partid din opoziţie să se audă la Televiziunea Publică, în contextul crizei actuale! Aşa înţelege conducerea Televiziunii Publice libertatea presei!”, scrie Ionuț Cristache.

Emisiunea moderată de Ionuț Cristache a fost scoasă din prime time

Pe data de 5 iunie 2021 au început şicanele de la postul naţional de televiziune, TVR, iar emisiunea moderată de jurnalistul Ionuț Cristache a fost în centrul unui conflict subtil. Vorbim despre faptul că ” România 9” moderată de jurnalistul amintit mai sus a pierdut prime time-ul de la TVR.

„Singura explicație oferită de directorul interimar al TVR1 a fost că “așa a vrut doamna” (a se înţelege Saseanu, şefa tvr)! Am întrebat dacă au făcut vreun studiu, dacă au să-mi reproșeze ceva, mi-a transmis că nu, așa a vrut doamnă, aşa s-a întâmplat!

Și dacă am vreo obiecție să mă duc să stau de vorbă cu ea. Evident că nu m-am dus. Nu o știu, nu am avut niciun contact cu domnia sa. Am un contract și constat că el este încălcat. Fără nicio explicație profesională, argumentată și obiectivă. O instituție publică nu se conduce după poftele cuiva sau cel puțin așa îmi place să cred. Poate directorul TVR1 m-a indus în eroare, nu a fost dorința doamnei și totul este o neînțelegere. (…) spunea la acea dată Ionuț Cristache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`