Prima pagină » Local » Cenzura funcționează: Videoclipul postat de George Simion cu construcția casei în 12 zile a fost șters de pe rețelele de socializare – VIDEO

Cenzura funcționează: Videoclipul postat de George Simion cu construcția casei în 12 zile a fost șters de pe rețelele de socializare – VIDEO

18 sept. 2024, 14:26, 3 ,
în Local

Cenzura funcționează perfect pe rețelele de socializare, iar George Simion explică faptul că Meta a șters, fără niciun argument clipul în care arăta faptul că a construit o casă în doar 12 zile.

Vă aducem aminte faptul că George Simion, președintele AUR și candidatul la alegerile prezidențiale din partea formațiunii politice a arătat că se poate. George Simion a construit o casă de 60 metri pătrați în doar 12 zile. Investiția a costat 29.300, adică mai puțin decât suma alocată pentru apartamentele de 2 camere de 50 metri pătrați.

Cenzura funcționează: Videoclipul postat de George Simion cu construcția casei în 12 zile a fost șters de pe rețelele de socializare

Într-un clip publicat pe rețelele de socializare, George Simion vorbește despre faptul că videoclipul în care dovedea că se poate să construiești o casă în 12 zile sub 35.000 de euro a fost șters. Rețelele de socializare i-au cenzurat fără motiv acest clip:

”Ne-au șters clipul video cu construcția casei. Construcția casei până în 35.000 de euro cu tot cu forța de muncă, în 12 zile, casă pe care am realizat-o pentru o familie nevoiașă. O familie care avusese casa bătrânească arsă în incendiu. Am făcut acest gest împreună cu colegii mei pentru a arăta că suntem alături de oamenii nevoiași care nu au nicio soluție pentru a-și reveni după un șoc, după o dramă, cum e cazul inundațiilor, și pentru a arăta că se poate inclusiv să contruim case. Deși noi vorbim în Planul Simion de apartamente, locuințe, de cartiere noi. ” explică George Simion.

George Simion ar putea renunța la a mai posta pe Facebook

George Simion vorbește despre faptul că se gândește serios în a mai posta pe Facebook pentru că rețeau socială, sau cel puțin acționariatul acesteia este apropriat de forțele globaliste. Acesta a vorbit că, în pofida faptului că este cel mai urmărit politician înscris în cursa pentru alegerile prezidențiale, ia în calcul această modalitate de protest:

Ce s-a întâmplat? Facebookul, fără nicio explicație, a eliminat acest clip video care ajunsese la peste 1 milion de vizualizări. În felul ăsta aleg unele rețele de socializare cu acționariat care se poziționează de partea forțelor globaliste, de partea corectitudinii politice, să acționeze. Mă gândesc, din ce în ce mai mult, chiar dacă sunt cel mai popular competitor electoral la alegerile prezidențiale cu aproape 1,4 milioane de urmăritori, să renunț la a mai posta pe Facebook. O să fac plângeri peste tot, dar mă îndoiesc că ne va răspunde cineva. Am trimis email, am trimis mesaje pe tot parcursul zilei. Vă zic tuturor că o să repostez acel clip și un montaj al realizării casei în 12 zile și pentru a arăta cârcotașilor pentru că se poate. Acum spun că e normal că am terenul gratis. Normal! Despre asta vorbim! Statul român are diferite terenuri pe care le poate pune la dispoziție celor care își doresc să construiască.”

Așadar, se pare că cenzura funcționează perfect pe rețelele de socializare mai ales în contextul în care George Simion a publicat un videoclip în care arată că a terminat de construit casa în doar 12 zile. Liderul AUR și candidatul formațiunii politice la alegerile prezidențiale a păstrat un limbaj decent pe parcursul clipului video, neexistând vreun motiv teimeinic pentru care acesta să fie șters.

Comentarii
  • “Cenzura funcționează “ ? Normal ca funcționează în toată mass-media controlată de o mină de criminali !, dar și voi sclavilor fix la fel funcționați !

    • AUR = MINCIUNI

      De fapt Siemion si-a sters singur clipurile si pe urma a zis ca i-au fost cenzurate ca sa-i prosteasca pe fraieri sa creada ca el se lupta cu sistemul.

      Tehnic vorbind, n-ai cum sa construiesti o casa ca aia in 12 zile. Nici macar fundatia nu o poti face si pregati in 12 zile.

  • AUR = MINCIUNI

    Siemion minte cum respira!

    De ce nu publica din nou acel clip? Va zic eu de ce; pentru ca clipul ala era regizat si lumea s-a prins de asta si Siemion l-a sters ca apoi sa spuna ca vai, este cenzurat de sistem. Daca sistemul ar fi impotriva lui, i-ar sterge mai mult decat un clip si nu ar aparea la televizor non-stop.

    Nu ai cum sa construiesti o casa locuibila si sigura in doar o saptamana si 5 zile din motive tehnice. Sunt o gramada de procedee pe care trebuie sa le urmezi si pe care nu ai cum sa le grabesti. Numai cimentul din fundatia casei ar dura o saptamana sa se intareasca inainte sa poti sa construiesti ceva pe el. Ca sa nu mai vorbim de canalizare, de sistemul de tevi, de reteaua electrica.

    Cel mai probabil casa aia a fost construita in cateva luni.
    Cand Siemion o sa prezinte clipuri de 6-7 ore care sa documenteze munca zilnica a lucratorilor la casa aia, am sa-l cred. Pana atunci, pentru mine Siemion e un escroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *