Prima pagină » International » Céline Dion, anunț în lacrimi din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

Céline Dion, anunț în lacrimi din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

13 iun. 2022, 23:00,
în International

Celine Dion a anunțat vineri dimineață că e nevoită să își amâne din nou turneul european. Într-un clip video postat pe rețelele sociale, cântăreața în vârstă de 54 de ani a declarat că problemele de sănătate cu care se confruntă o împiedică să susțină concertele programate în acest an în Europa.

Artista a făcut un anunț pe o rețea de socializare în lacrimi. Aceasta a fost nevoită să anuleze un turneu din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de mai mult timp.

Celine Dion, probleme de sănătate

Celine Dion a mărturisit că îi pare extrem de rău că este nevoită să anuleze din nou turneul pe care voia să îl susțină în Europa. Artista susține că prima dată a fost amânat din cauza pandemiei, iar acum din cauza problemelor de sănătate.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou. Prima dată a fost din cauza pandemiei, acum problemele mele de sănătate ne obligă să amânăm câteva concerte. Și, din nefericire, pe unele trebuie să le anulăm”, a spus Céline în înregistrarea video.

Aceasta a mai declarat și că starea sa de sănătate s-a ameliorat, însă că în continuare se confruntă cu spasme musculare.

„Vestea bună e că mă simt puțin mai bine… dar recuperarea este foarte înceată. Și e foarte frustrant. Știți că urmez un tratament, că iau medicamente, dar încă mă confrunt cu spasme și recuperarea durează mai mult timp decât am sperat”, a mai spus artista.

Celine Dion: „Îmi pare rău pentru aceste vești”

Celine dion spune că nu se simt bine și și-a cerut scuze de la fanii care o iubesc și care erau nerăbdători să o vadă și să se bucure de prezența acesteia.

„Trebuie să fiu în cea mai bună formă când sunt pe scenă. Sincer, de-abia aștept, dar încă nu sunt în punctul ăla. Și voiam să știți că îmi pare rău pentru aceste vești. Știu că ați așteptat foarte mult timp concertele astea și apreciez loialitatea voastră. Sunt convinsă că vi s-a luat de lucrurile astea. Și că v-ați săturat să așteptați atât. Dar tot ce vă pot spune e că fac tot ce îmi stă în putință ca să ajung la nivelul la care trebuie, ca să pot da 100% în timpul concertelor, pentru că asta e ceea ce meritați. Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de iubire și de susținere pe care mi le trimiteți pe rețelele sociale. Înseamnă foarte mult pentru mine”, a concluzionat artista.

Céline Dion a susținut 52 de concerte din cadrul turneului său Courage până în martie 2020, atunci când a izbucnit pandemia. În luna ianuarie a acestui an, artista și-a anulat și turneul din America de Nord, tot din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *