Prima pagină » Cancan » Celia, cântăreața care a renunțat la muzică pentru viața de familie. Artista va deveni în curând mamă pentru a doua oară

Celia, cântăreața care a renunțat la muzică pentru viața de familie. Artista va deveni în curând mamă pentru a doua oară

11 feb. 2022, 14:39,
în Cancan

Cu toate că a fost înzestrată cu o voce deosebită, Celia este cântăreața care a renunțat la muzică pentru viața de familie. De câțiva ani, frumoasa artistă s-a retras din lume mondenă și a plecat din țară, spre surprinderea tuturor. Deși a făcut câteva compromisuri în carieră pentru a fi o soție și o mamă devotată, Celia nu regretă decizia luată. În prezent, aceasta este mai fericită ca oricând și se declară o femeie împlinită. Artista va deveni în curând mamă pentru a doua oară.

Celia, cântăreața care a renunțat la cariera în muzică pentru a se dedica familiei

Una dintre cele mai discrete și frumoase cântărețe din showbiz-ul autohton, Celia, a surprins publicul când anunța în urmă cu câțiva ani că se retrage din muzică. Artista era în plină ascensiune profesională, dar a preferat să își urmeze marea dragoste.

Celia a plecat din țară și a urmat bărbatul care la scurt timp i-a devenit soț. Artista are o căsnicie frumoasă alături de Ardeli Ancuța, cu care a locuit mulți ani în Australia. În ultima perioadă, Celia a venit în România cu partenerul ei de viață, cei doi pregătindu-se să devină părinți pentru a doua oară.

Când vine vorba de soțul ei, cântăreața are doar cuvinte de laudă. Cu toate că la începutul relației a avut unele temeri, cei doi formează de câțiva ani o familie frumoasă și sunt extrem de fericiți împreună.

,,România-Australia a fost singura noastră problemă în relaţie. Eu trăgeam spre România, el spre Australia. Mie îmi era foarte frică de faptul că asta ne poate duce la despărţire la un moment dat. Mi-a trecut prin cap şi asta…

Eu știu și simt că vom fi fericiți toată viața. Că iubirea noastră nu va fi clătinată de nimic, căci avem pe Dumnezeu la temelia iubirii noastre.”, a declarat frumoasa vedetă.

Celia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară și a recunoscut că este extrem de răsfățată de soțul ei. Dincolo de sacrificiile făcute de dragul familiei, artista nu regretă că a renunțat la muzică. O altă cântăreață din showbiz-ul autohton care are o biografie surprinzătoare este Ami. Aceasta a făcut nenumărate compromisuri și a muncit enorm pentru a ajunge celebră.

De asemenea, frumoasa și energica Ruby a trecut prin momente dificile pe plan personal până să își construiască o carieră de succes în muzică.

Frumoasa artistă Celia va naște în curând

Celia se pregătește să devină mamă din nou, de data aceasta așteptând o fetiță. Cântăreața mai are un băiețel superb, de care este tare mândră. Artista a mărturisit că a avut probleme de sănătate la începutul sarcinii, dar așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

,,Este o perioadă destul de grea. Sunt ultimele zile înainte de a naște. Burtica mea este imensă, abia dorm. Din 40 în 40 de minute mă trezesc pe timp de noapte pentru că sarcina mea apasă pe un nerv și sunt niște dureri foarte puternice, destul de puternice chiar.

Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică. Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine.”, a declarat vedeta.

Celia a mai precizat că există posibilitatea să nască mai devreme, dar este încrezătoare și speră că totul va fi bine. În pofida problemelor de sănătate, aceasta așteaptă să devină mamă pentru a doua oară, fiind extrem de fericită și împlinită.

,,Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. ”, a precizat artista.

Frumoasa cântăreață Celia a renunțat la muzică pentru a se dedica familiei. Artista a luat această decizie în urmă cu câțiva ani și se bucură din plin de viață alături de soțul ei. Celia va deveni în curând mamă și se declară o femeie împlinită pe plan personal.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`