Prima pagină » Titlurile zilei » Celebrul John Smith, audiat în războiul dintre clanurile Corduneanu și ”Luptătorilor”! Scandalul cu cocktailuri Molotov se apropie de final – GALERIE FOTO / VIDEO (EXCLUSIV)

Celebrul John Smith, audiat în războiul dintre clanurile Corduneanu și ”Luptătorilor”! Scandalul cu cocktailuri Molotov se apropie de final – GALERIE FOTO / VIDEO (EXCLUSIV)

19 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Judecătorii ieșeni au dispus recent audierea luptătorului John Smith în dosarul referitor la atacarea casei clanului Corduneanu cu cocktailuri Molotov. De altfel, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au rămas și în pronunțare în războiul cu clanul „Luptătorilor”. Amintim că un imobil aparținând clanului Corduneanu a fost atacat de membri ai clanului ”Luptătorilor” din București.

Magistrații ieșeni au dispus audierea luptătorului John Smith în dosarul referitor la atacarea casei clanului Corduneanu cu cocktailuri Molotov. De altfel, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au rămas și în pronunțare în războiul cu clanul ”Luptătorilor”.

”Instanța amână pronunţarea la data de 9 mai 2022, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei”, au precizat judecătorii ieșeni.

John Smith, audiat în războiul dintre clanul Corduneanu și cel al ”Luptătorilor”

Astfel, John Smith a fost audiat ca martor în războiul dintre clanurile Corduneanu și ”Luptătorilor”. Amintim că, în urmă cu câteva luni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus achitarea liderului clanului ”Luptătorilor”, Eugen Preda, pentru instigare la distrugere, pe motiv că nu există probe care să arate că acesta a comis infracțiunea. Aceeași decizie a fost luată și în cazul lui Marian Naca, un alt membru al clanului bucureștean, pentru complicitate la distrugere.

Pe de altă parte, Mihai Naca a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru distrugere, în vreme ce Ionuț Bogdan Sandu a primit o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare, sub aceeași acuzație. Din acest război al clanurilor interlope, cel mai ”șifonat” a ieșit Constantin Cristian Badea, cel care a primit o pedeapsă rezultantă de 5 ani de pușcărie, pentru distrugere. În cazul acestuia, judecătorii ieșeni au luat în calcul și o condamnare anterioară. Magistrații au constatat că mama fraților Corduneanu a renunțat la pretențiile civile.

Clanul ”Luptătorilor”, în război cu membrii familiei Corduneanu

Procesul membrilor clanului ”Luptătorilor” a început pe 23 decembrie 2019. Procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Eugen Preda, Marian Naca, Mihai Naca, Ionuț Bogdan Sandu și Constantin Cristian Badea. Acuzațiile aduse de anchetatori în acest caz sunt de distrugere, instigare la distrugere și complicitate la distrugere, iar, în cauză, partea vătămată este mama fraților Corduneanu, Georgeta.
În urmă cu mai bine de 2 ani, mai mulți membri ai clanului ”Luptătorilor” au fost ridicați de ”mascați” din zona Bucureștiului și aduși la Iași pentru audieri.

Apoi, magistrații au dispus luarea unor măsuri preventive în cazul suspecților. Conform procurorilor ieșeni, în seara zilei de 30 septembrie 2019, un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 avea să anunțe că un incendiu a izbucnit la o casă din zona Dancu. Pompierii au ajuns la fața locului, dar nu au avut prea mult de lucru, întrucât familia a stropit cu apă, diminuând intensitatea flăcărilor. Casa familiei Corduneanu a fost cea vizată.

Război între clanuri, mutat în instanță

Atunci, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetările. Atacul de la casa clanului Corduneanu a fost pus destul de bine la punct. Autorii au aprins un bidon plin cu benzină și s-au făcut nevăzuți. La câteva secunde după ce au plecat în trombă, bidonul a explodat, iar flăcările au cuprins gardul locuinței. La scurt timp, polițiștii au aflat că suspecții sunt membri ai clanului ”Luptătorilor” din București.

”În luna septembrie 2019, Eugen Preda i-a determinat pe ceilalți inculpați să incendieze locuința familiei Corduneanu. Activitatea a fost concretizată în noaptea de 29 spre 30 septembrie 2019”, au afirmat atunci anchetatorii ieșeni.

Întreg scandalul ar fi izbucnit de la câteva declarații făcute pe rețeaua de socializare Facebook și de la un luptător român din Marea Britanie, John Smith, care ar fi un apropiat al clanului Corduneanu. Acum, John Smith a fost audiat în războiul dintre clanul Corduneanu și cel al ”Luptătorilor”.

Comentarii
  • john smith ? a uitat cand il chema marius din nicolina fost controlor si acu mare afacerist care da tepe in UK..aa mai nou e profesor de crypto :))))..asta numai stie din ce sa faca bani

  • Emi Cioata EEE

    de ce i-ati spus „celebrul” Ion Smintitul…un papanos din Nicolina care cauta chistoace pe jos si acu e mare englez. La beciul domnesc cu tine mai ordinarule

  • Băi ce bani fac cu mâzgâliții ăștia. Le vând niște seturi de carioca, ceva șabloane cu rățuște și broscuțe și m-am scos.

  • De la ei din sat

    dar de ce sunteti smjkecheri doar pe internet ? mergeti sa le spuneti in fatza daca avet tupeu gunoaelor! Va bate Adrian Beleaua Power de va suna apan cap sugacilor

  • miezul din fanta

    beleaua asta de 400 euro nui in stare sasi apere sparta de rozeta roz si tu spui ca bate oameni? da niste exemple de oameni batitui de hadrian in afara de marius sontorogul si de neagra.

  • Panarama asta analfabeta care si-a luat nume de englez,trage mai nou tepe cu crypto.Ii prosteste pe amaratii de romani care muncesc in UK sa-i dea bani ca,sanki le da el ponturi la sigur sa se inbogateasca.Se autointituleaza „ExpertCrypto” :)))))))…Ba,va dati seama cati sarmani natangi sunt pe lumea asta :)))))))

  • Panarama asta analfabeta care si-a luat nume de englez,trage mai nou tepe cu crypto.Ii prosteste pe amaratii de romani care muncesc in UK sa-i dea bani ca,sanki le da el ponturi la sigur sa se inbogateasca.Se autointituleaza „ExpertCrypto” :)))))))…Ba,va dati seama cati sarmani natangi sunt pe lumea asta :)))))))

  • O adunatura de ciobeni de la curul vacii care nici macar nu stiu sa se bata.
    Inafara de gura, nu au nimic. Niste lepre si scursuri ale societatii.
    Pe astia sa-i bagi intr-o cusca sau in ring cu un luptator, fug ca dracu de tamaie.
    Auzi la el John Smith … alt taran si asta. Numai tepe a tras la garaj in UK.

  • Cucul meu mic este celebru, ca știe tot orașul ca am venit de la tzara și am ditamai micropenisul. MicroPower clanul Cioate-n cur.

  • ” de la ei din sat” ăsta e Boncu după alfabetimul care îl are la scris 😂 mai dute la școală băi slugo, nu mai caută pl de șmecheri, că nu mai sunt. Sa deșteptat lumea. Beleaua, telemeaua, etc. Sunt niște rupți în cur de foame, tu nu vezi. Ce tot le sugi mielul atâta. Și nu numai tu, toți restul care țineți cu gunoaiele astea, sifoane ordinare, își leagă frații. Cum să favorizezi un sifon, înseamnă că toți sunteți sifoane card umblați cu ei. Spune-mi cu cine umbli, că să-ți spun cine ești 😏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *