Prima pagină » Titlurile zilei » Celebrul boschetar Baraboi a părăsit locul groazei din centrul orașului! Locatarii blocului sunt încântați: „E foarte bine că a luat și câinii!”

Celebrul boschetar Baraboi a părăsit locul groazei din centrul orașului! Locatarii blocului sunt încântați: „E foarte bine că a luat și câinii!”

16 nov. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Baraboi, omul străzii care își făcea până nu demult veacul în beciul unui bloc situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 4, între restaurantul El Barin și agenția de turism Christian Tour, a fost dat afară din locuința sa improvizată, în urma articolului „Locul groazei din centrul orașului! Un boschetar din Iași este invidiat de toți cerșetorii după ce și-a găsit «apartament» în beciul unei clădiri ultracentrale. Vecinii nu mai suportă mirosul înfiorător!”

Locatarii din zonă spun că în beciul clădirii în care a locuit până nu demult Baraboi, un om al străzii care se preface șchiop pentru a stârni mila trecătorilor, a fost făcută curățenie, proprietarul aruncând toate gunoaiele care lâncezeau și produceau un miros insuportabil ce îi deranja pe restul vecinilor.

Baraboi a fost scos din „apartamentul” ultracentral: „Acel om al străzii nu mai stă aici!”

o imagine cu Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 4

Locatarii din zonă spun că în beciul clădirii în care a locuit până nu demult Baraboi a fost făcută curățenie

Reporterii BZI au vizitat din nou locuința improvizată a omului străzii, fix în beciul unei clădiri din centrul Iașului, dar au observat că acesta nu mai locuiește acolo.

Locatarii din zonă spun că Baraboi nu mai stă de ceva timp în beciul blocului situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 4. Omul străzii ar fi fost dat afară de proprietar, care a decis să curețe spațiul insalubru în care Baraboi trăia alături de cei doi câini ai săi. Când pleca la cerșit, boschetarul își închidea patrupedele în beci, spre disperarea vecinilor ce erau terorizați de urletele lor, dar și de mirosul înțepător de urină.

„Acel om al străzii nu mai stă aici, proprietarul a recuperat spațiul, a făcut curățenie acolo și a pus un lacăt, astfel încât nimeni să nu mai aibă acces în beci. E foarte bine că a luat și câinii, deoarece erau extrem de deranjanți. Au plecat și ei odată cu omul ăla. Pe el l-am mai văzut pe Ștefan, la cerșit, dar nu știu unde locuiește acum”, a declarat pentru reporterii BZI unul dintre locatarii blocului de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 4.

Locatarii blocului de pe Bulevardul Ștefan cel Mare respiră ușurați!

o imagine cu Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 4

Reporterii BZI au vizitat din nou locuința improvizată a omului străzi fix în beciul unei clădiri din centrul Iașului, dar au observat că acesta nu mai locuiește acolo

Boschetarul ieșean își improvizase în beciul clădirii ultracentrale de pe Bulevardul Ștefan cel Mare o locuință care cu siguranță putea stârni invidia colegilor de breaslă. Reporterii BZI au reușit să observe că acesta avea în „apartamentul” său câteva becuri, radio, reșou și numeroase prelungitoare. Locul arăta ca o pubelă de gunoi, omul străzii adăpostind o mulțime de pături, haine slinoase și obiecte adunate de-a valma, fără funcționalitate.

În timp, locuința improvizată a boschetarului care cerșește pe Bulevardul Ștefan cel Mare a început să creeze probleme locatarilor din zonă, care nu mai puteau suporta mirosul înțepător și zgomotul pe care îl produceau câinii ce rămâneau încuiați cu zilele în beciul insalubru.

Câteva apartamente dispuse la etajele blocului situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare sunt deținute de către Primăria Iași, dar beciurile sunt proprietăți private. Mai mult, Cristina Bălan, director al Direcției de Fond Locativ, a declarat pentru BZI că unul dintre proprietari obișnuia să închirieze beciul unor persoane suspecte.

„Aceste beciuri sunt proprietăți private, dar știm că unul dintre proprietari făcea lucruri de genul acesta, găzduia diverse persoane pentru bani. Am mai primit sesizări în acest sens. Spațiul nu este al primăriei. Noi avem spații în blocul acela, dar la etaj”, a declarat Cristina Bălan.

Acum, locatarii din blocul situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare sunt liniștiți, asta dacă proprietarul beciul nu se va gândi ca în locul lui Baraboi să cazeze un alt „chiriaș” suspect.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024