Prima pagină » Razboi în Ucraina » Celebrul actor Orlando Bloom se află în Republica Moldova pentru a sprijini refugiații ucraineni

Celebrul actor Orlando Bloom se află în Republica Moldova pentru a sprijini refugiații ucraineni

24 mart. 2022, 19:33,
în Razboi în Ucraina

Orlando Bloom este un celebru actor britanic, iar în acest moment se află în Republica Moldova pentru a sprijini refugiații ucraineni. El este astăzi la Palanca, scrie Jurnal.md. Actorul nu a putut fi indiferent la situația în care se află oamenii și a mers să ofere ajutor.

Orlando Bloom a fost desemnat ambasador UNICEF în anul 2009 și a anunțat că a ajuns în Republica Moldova pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina.

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit un refugiat aproape în fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi”, a anunțat Orlando Bloom pe pagina sa de Instagram.

Vera Brejneva, fosta iubită a lui Dan Bălan, a plecat în Polonia și îi ajută pe refugiații ucraineni

Orlando Bloom nu este singurul om celebru care încearcă să ajute oamenii din Ucraina. Cântăreața Vera Brejneva, fosta iubită a lui Dan Bălan, a părăsit Rusia pentru a fi voluntar în Polonia.

Vera Viktorovna Kiperman este cunoscută după numele de scenă Vera Brejneva și este o cântăreață, actriță și prezentatoare TV foarte cunoscută în Rusia

„Fostul membru al grupului VIA Gra, care s-a născut în regiunea Dnepropetrovsk din Ucraina, se pare că a plecat în Polonia și acum lucrează ca voluntar într-unul dintre centrele de colectare a ajutorului umanitar pentru ucraineni”, relatează ziarul MK.

Unii fani au criticat-o pe artistă, numind-o „înșelătoare și coruptă”, deoarece a lucrat în Rusia mulți ani. Anterior, artista poporului a Rusiei, Chulpan Khamatova, a spus că a părăsit Rusia și nu intenționează să se întoarcă. Acum va locui cu copiii ei în Letonia. Ea a povestit despre acest lucru în cadrul unui interviu cu Ekaterina Gordeeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024