Prima pagină » Cancan » Celebra divă a anilor ‘90, diagnosticată cu cancer. Toți bărbații îi fredonau melodiile

Celebra divă a anilor ‘90, diagnosticată cu cancer. Toți bărbații îi fredonau melodiile

25 oct. 2024, 12:54,
Redacția BZI în Cancan

Sabrina, celebra divă a anilor ‘90, a fost diagnosticată cu cancer la sân și a început deja terapia hormonală, după care va urma chimioterapia. Experiența șocantă a bolii a ajutat-o pe artistă să privească viața cu alți ochi. Sabrina Salerno s-a lansat ca artistă în anii ’80, devenind cunoscută datorită hitului „Boys (Summertime Love)”.

Celebra divă a anilor ‘90, diagnosticată cu cancer

Sabrina Salerno, cântăreața italiană devenită celebră pentru refrenul „Boys, boys, boys”, al anilor ’90, trece prin încercarea vieții ei. În luna septembrie a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar acum a revenit cu noi informații despre starea ei de sănătate, potrivit LPF.

Sabrina Salerno își ține fanii la curent cu privire la starea ei de sănătate. Vedeta a fost operată pe 18 septembrie, în Treviso, de cancer la sân, iar acum urmează tratamentele, notează Il Messaggero.

„Octombrie a fost o lună de așteptare epuizantă. Am început deja terapia hormonală, iar în decembrie încep radioterapia”, a scris Sabrina pe Instagram.

În ciuda acestei perioade dificile, artista de 56 de ani nu și-a pus carieta pe pauză.

„Începând cu 31 octombrie, mă așteaptă 21 de concerte în Franța și abia aștept. E inutil să spun că percepția mea asupra vieții s-a schimbat complet; la început, totul părea un coșmar. Pe parcurs, am realizat că această încercare poate fi o oportunitate majoră de a mă schimba”, a precizat artista.

Experiența șocantă a bolii a ajutat-o pe Sabrina Salerno să privească viața cu alți ochi și, mai ales, cu alte concepții:

„Zâmbesc mult mai des oamenilor, mai ales celor pe care nu-i cunosc. În schimb, am fost dezamăgită de alții despre care credeam că îi cunosc. Soțul meu, fiul meu și câțiva prieteni mi-au fost sprijin zilnic, iar asta a fost cea mai mare șansă a mea.”

Sabrina, soție devotată și mamă

Originară din Italia, Sabrina îl cunoștea, în 1993, pe Enrico Monti, antreprenor în industria textilă. În anul 2004, venea pe lume fiul lor, Luca, iar în anul 2006 cei doi se căsătoreau.

„Fiul meu a fost marea schimbare a vieții mele. El este totul pentru mine, alături de familia și prietenii mei. E adevărat, însă, că acum e la vârsta adolescenței și, pentru că îmi seamănă și e rebel, mai avem conflicte. Dar are un caracter puternic, el a fost un copil cu adevărat dorit, un fiu al iubirii. Cei născuți astfel au un echilibru și stabilitate mai mare”, povestea Sabrina în presa italiană.

Sabrina Salerno s-a lansat ca artistă în anii ’80, devenind cunoscută prin hitul „Boys (Summertime Love)”, care a avut un succes internațional uriaș. Apariția ei atrăgătoare și stilul energic de pe scenă i-au adus rapid popularitate, transformând-o într-un simbol al muzicii pop-dance din acea perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024